Billigt webhotel – Her er mine anbefalinger

For at komme i gang med en hjemmeside, skal du i første omgang bruge et webhotel. Hvis du vil lave noget selv, helt fra bunden, skal du kun bruge et webhotel. Her er det afgørende om det skal være PHP (Linux) eller ASP (Microsoft) din løsning skal køre på. Langt de fleste open source systemer kører på PHP, herunder WordPress, Magento, Drupal, Joomla, OpenCart eller Prestashop, så med mindre du er 100% sikker på at du skal bruge en ASP løsning, så vil valget være en PHP løsning.

Da jeg til daglig arbejder med hjemmesider, ved jeg hvor afgørende det er med en stabil og effektiv leverandør. En anden ting er at man helst skal have så meget for pengene som muligt. Det er ikke altid at pris og stabilitet følges ad. For at gøre det nemt for dig, har jeg her udvalgt nogle leverandører, som jeg ved du kan stole på.

Unoeuro.com
(Til dig der er begynder)
Skal du have et billigt webhotel, med høj oppetid og fantastisk godt og simpelt kontrolpanel, så kommer du ikke uden om Unoeuro, som navnet antyder så koster webhotellet 1 euro om måneden + moms, hvilket svarer til cirka 10 kroner. Hvis man undersøger Unoeuro lidt, så vil man hurtigt finde ud af at Unoeuro har en masse glade kunder og god support.
Læs mere om Unoeuro her

Hos Unoeuro har den mindste pakke 5 GB plads og fri trafik, dertil kommer ubegrænset plads på e-mail og MySQL-server. Du får selvfølgelig også Virus- og Spamfilter, så din e-mail er sikker. Gratis supdomæner, statistik og cronejobs. Vælg mellem 5, 8 og 10 gb plads. Dansk support.

Sådan der…
Nu ved du lidt om webhoteller, så skal det bare bestilles. De to nævnte leverandører her over, er dem jeg selv bruger til dagligt. Men der er også andre seriøse hosting firmaer i Danmark og dem vil jeg liste her under.

One.com
One gik i luften tilbage i 2002, under navnet B-one. Hos One kan du få en nem hjemmeside løsning, i starter kategorien. Du får nemlig adgang til et nemt hjemmeside værktøj, hvor du kan lave din første hjemmeside. Men du har også friheden til at lave dit eget efterfølgende.

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar