Google AdSense – Reklamer på dit website

Det er som bekendt ikke gratis at have en hjemmeside, med mindre du får en af de der “Gratis hjemmesider” der er udstyret med reklame indhold, links eller andre ting du ikke selv har kontrol over. De små eller større udgifter der er forbundet med at have et webhotel kan du få dækket ved hjælp af reklamer på din hjemmeside.

Webhoteller behøver ikke være urimeligt dyre, se bare et par eksempler her. (Reklamelink)

En af de måder du kan få reklamer på er, via Google's Adsence, altså indholds generede reklamer der matcher sidens indhold. Skriver du eks. om rejser, vil Google reklamere for sommerhuse, rejser og flypriser m.v. Afhængigt af emne kan det være en fin løsning til at få lidt annonce kroner. En betingelse er dog at du har trafik og relevant indhold på din hjemmeside. Ingen trafik, ingen klik, husk at du ikke selv må klikke på dine annoncer!

Adsence annoncer ser de både når du søger på Google, når du bruger Gmail og på mange af de hjemmesider og forums du besøger. Så det er ikke noget fremmed eller ukendt! Det er nemt at gå til.

Google har lavet et par fine videoer, hvor man skærer ud i pap hvordan reglerne er. I øjeblikket kender jeg kun til følgende to nedenstående videoer. Men det er et godt skrift på vejen mod korrekt håndtering. Husk at du skal betale skat af din indtægt, lige som andre indkomster.

Hold siden familievenlig:

Google er et amerikansk firma, så det er amerikanske regler der gælder. Se videoen:

Hold dig til dit eget indhold:

Man må naturligvis ikke stjæle andres billeder og tekster uden tilladelse. Se videoen:

Annonce:
Simply.com