Anmeldelse af Clingo Universal Vent Mount

3. Juli 2012 faldt jeg over en smart bilholder til min nye telefonen. Clingo Universal Vent Mount. Lige det produkt jeg ledte efter, da jeg ikke gider have noget siddende i forruden. Fra første dag virkede det utroligt smart, telefonen sad godt fast, og det er den egentlig blevet ved med.

Clingo Universal Vent Mount, levede derfor op til forventningerne, da den holder godt fast på telefonen, og samtidig sidder i luftkanalen, og derved ikke genere udsynet ud af forruden.

For ca. 14 dage siden bemærkede jeg så at telefonen havde fået en mærke på bagsiden, der hvor Clingo plejer at være placeret. Ikke sikkert det er så nemt at se på billedet:

Det kan vaskes af med en fugtig klud, men kommer igen, næste gang telefonen har kontakt med Clingo. Tog derfor et kig på holderen. Klisteren havde ændret form fra en fast og effektiv masse, til en slimet og fedtet substans.

Det syntes jeg ikke rigtig er brugbart.. Har derfor købt en ny traditionel holder. “Luft Vent Mount” fra Haicom. Ud over at den er bygge lige til min telefon, giver den også mulighed for at ændre, så man ikke behøver købe en helt ny holder, når man får ny telefon. Det smart! Den kostede det samme som Clingo, så pengene var meget bedre givet ud.



Skriv et svar