Datingsider, Dating eller gratis dating? Start søgningen her

NetdatingNetdating

Hurtige muligheder:

50+ år: 50plusmatch.dk
30+ år: C-date.dk | 28+ år: PartnerMedNiveau.dk
20+ år: Dating.dk – DK's største!
20+ år: Single.dk – Her fandt jeg kærligheden!
18+ år: Sinful.dk – Legetøj | 18+ år: Sexshop.dk – Legetøj

Netdating

Foruden en bytur engang imellem har jeg også forsøgt mig med online netdating. Netdating er en meget overkommelig dating form. Jeg har prøvet rigtig mange datingsider og ikke mindst skrevet med rigtig mange spændende mennesker. Det giver et godt kendskab til hvad der virker og hvad der ikke virker!

Sagen er den, at der findes utroligt mange datingsider, faktisk langt over 100 der målretter sig mod danske brugere. Mange af siderne har meget få brugere og nogen er så store at de har et mix af danske og udenlandske brugere. Udenlandske profiler kan selvfølgelig være interessant, hvis man ønsker en fremtid i udlandet, men hvis man har det godt her i Danmark, så er der ingen grund til at opsøge de sider. På baggrund af alt den research og erfaring, har jeg samlet denne side, fuld af netdating tips, således at du ikke bruger dine penge på netdating forgæves.

Her under kan du se et udvalg af de datingsider, som jeg enten selv har forsøgt mig med, eller som en bekendt har forsøgt sig med. De forskellige sider vil være suppleret med en lille tekst der beskriver siden og de erfaringer jeg/vi har gjort os med den konkrete datingside.

Gammel kærlighed via Datingsider

Hurtig oversigt over datingsider:

Datingsider der er testet

Nedenstående dating sider er rangeret efter målgruppe alder. Vi lægger ud med 50+ år og ender i bunden med 15+ år. Netdating er for alle der søger kærligheden! Start med at date nu?

50plusmatch.dk (50+ år) – Læs mere
50plusmatch.dk kan man finde ligesindede brugere over 50 år. Det er ikke en side jeg har brugt aktivt, den er blot blevet testet på baggrund af god omtale. Siden fremstår overskuelig og brugervenlig. De funktioner man normalt vil efterspørge er tilgængelige og helt klart en mulig datingside, hvis du søger kærligheden og er over 50 år.

Senior.dk (50+ år) – Læs mere
Senior.dk, finder du et bredt udvalg af profiler der har pustet de første 50 lys ud i lagkagen. Senior.dk er kendt fra både Tv, Aviser og Radio, så der er bestemt tale om et seriøst sted. Senior.dk er ikke kun målrettet mod dating, hvis det er ven eller veninde du søger, så er Single.dk også stedet hvor søgningen starter.

40plus.dk (40+ år) – Læs mere
40plus.dk finder du en masse brugere, der har passeret de 40 år. Her har jeg ikke deltaget aktivt, men blot testet siden for aktivitet og funktioner. Siden fremstod med en masse aktive brugere og chat funktioner m.v. Siden er ikke gratis at bruge, men det er jo heller ikke gratis at gå i byen, priserne ligger dog på et acceptabelt niveau.

Be2.dk (30+ år) – Læs mere
Be2.dk, finder du et par milioner brugere, så tag ikke fejl af det danske domæne, siden er international. På trods af det store udvalg af profiler, så hører Be2.dk også til de sider der får smæk i offentlig omtale. Ser man f.eks. på Trustpilot så har 95% skrevet en dårlig anmeldelse, men ser man på antallet af brugere og antallet af anmeldelser på Trustpilot, så kan det jo skyldes at de gode historier ikke bliver nævn. Vi kommer dog ikke uden om Be2, når vi ser på det danske netdating udvalg.

C-date.dk (30+ år) – Læs mere
C-date.dk, finder du det der kaldes casual dating, det er uforpligtende kontakt, dates og sex. Siden henvender sig til mænd, kvinder og par. Der er ingen regler, søg det du vil også selv om det kun er til et éngangs-stævnemøde. Du skal være over 30 år for at være med på siden.

PartnerMedNiveau.dk (28+ år) – Læs mere
på PartnerMedNiveau.dk kan du finde singler på dit eget niveau. Er du f.eks. uddannet læge og ønsker en på samme uddannelses niveau, så er PartnerMedNiveau.dk stedet hvor du kan starte din søgning. Siden er kun interesseret i brugere over 28 år, så er du herunder, må du væbne dig med tålmodighed eller prøve en af overstående sider.

Savner du kærligheden? Så er der heldigvis god hjælp at finde på datingsider.

Love.dk (25+ år)
På Love.dk har jeg haft rigtig mange gode samtaler! Der er et debatforum og en medlemspris, der ligger i den lave ende. Love.dk har færre brugere end de store sider, men man finder alligevel altid noget der matcher ens søgning. Siden målretter sig mod personer over 25 år.

Dating.dk (20+ år) – Læs mere
Dating.dk fandt jeg et stort udvalg af profiler, primært danske profiler, nogen mere seriøse end andre. Som udgangspunkt så har jeg erfaret at man skal gå uden om profiler der ikke betaler, du kan nemlig godt skrive til dem, men de kan ikke læse hvad du skriver, spild af tid. Når du har en betalingsprofil får du afgang til en masse funktioner, der gør netdating lettere. Dating.dk er en af danmarks største datingsider, så det er også her du finder flest profiler. Brugerne er mellem 18 og 80 år. Her er noget for enhver smag.

Single.dk (20+ år) – Læs mere
Single.dk, tidligere Netdate.dk, finder man et lidt mindre udbud end man gør på Dating.dk, til gengæld har Single.dk er aktivt debat forum og senest er der også kommet et rigtig godt online magasin, der gennemgår tips til dating og tips til udfyldelse af datingprofil. Alt i alt så fungerer rigtig godt! Single.dk henvender sig til det yngre publikum, da siden er målrettet mod aldersgruppen 20-30 år. Her fandt jeg selv kærligheden!

Elitedaters.dk (18+ år)
På Elitedaters.dk, finder du eliten. Er du rengøringsassistent, tømrer eller salgskonsulent som mig, så drop det. Siden er kun for de højt uddannede, vi andre bliver slet ikke lukket ind gennem brugeroprettelsen. Men er du f.eks. Bachelor, cand.mag, Ingeniør, Tandplejer, Sygeplejerske eller Farmakonom, så kan vi vælge om det er kvote 1 eller kvote 2 og så fortsætte din oprettelse.

Badoo.com (18+ år)
På Badoo.com, finder du en blanding af danske og udenlandske profiler. Siden har umiddelbart flere millioner af brugere på verdensplan, men Badoo er samtidig en side folk elsker at hade, måske med god grund. Søger man på Badoo, ser man hurtigt at flere har oplevet at få e-mails fra Badoo, selv om de aldrig har haft profil på siden. Sidst jeg besøgte Badoo.com fik jeg først breve, da mit medlemskab var udløbet, afsenderne lignede fake profiler, lugtede lidt af at jeg skulle forlænge min profil.

Annonce:
50plusmatch.dk

Match.com (18+ år)
På Match.com, finder du igen en af de store internationale datingsider, som har milioner af brugere og henvender sig til singler på tværs af hele verden. På Match.com kan du møde spændende og interessante mennesker, uanset om du er på udkig efter en hygggelig date, eller du søger den livslange kærlighed.

Hot.dk (15-25 år)
På Hot.dk, finder du mellemtingen mellem Arto.dk og Dating.dk. Det er her hvor ungdommen bliver voksen og her hvor man kan møde mange gode bekendtskaber, selv om jeg forlængst er blevet mere end 25, så snakker jeg stadig med folk jeg mødte på Hot.dk i sin tid. Hot.dk er dating for unge.

Jeg håber at en af overstående sider kan hjælpe dig til at finde kærligheden, det er trods alt sjovest at være to, når man skal opleve verden! Overstående sider er de bedste bud jeg kan komme med på datingsider med mange danske brugere, blandt de over hundrede sider jeg har fundet frem til.

Niche dating

Der er også et par sider som jeg ikke selv har prøvet kræfter med, men måske de er noget for dig? Der findes nemlig en lang række niche datingsider. Niche datingsider er datingsider som skiller sig ud fra det “normale” det er datingsider der målretter sig mod en specifik genre. Der er f.eks. dating for store mennesker XL-Dating. Der er dating for folk på landet Farmerdating og så er der fræk dating, såkaldt sex dating og casual dating. Et par af niche datingsiderne finder du her her:

BDSMsex.dating – Når det skal være dominerende.
XL-dating.dk – Store mennesker 15 år+
Uglydating.dk – Når udseende ikke betyder alt 15 år+
Farmerdating.dk – Når bonde søger brud eller gom 15 år+

Gratis netdating

Min erfaring er at gratis dating sider uden betaling ofte er fyldt med reklamer og et mindre antal aktive brugere. Men det kan jo være du er mere heldig end mig. Så du får også lige en liste med de bedste gratis datingsider. Gratis datingsider er trods alt noget mange efterspørger! Mange datingsider logger med at du kan oprette en gratis profil, ofte er det dog kun profilen der er gratis, hvis du vil kunne bruge sidens funktioner, skal du finde en helt gratis datingside. Jeg har selv bedst erfaring med datingsider der har abonnement betaling, men hvis du er på SU og lige vil have en gratis tur i dating systemet, så er gratis dating helt klart noget for dig. Du finder de gratis datingsider her:

Endate.dk – Gratis datingside – Læs mere

Held og lykke med din søgning!

Mand og kvinde på date, find kærligheden på dating!


© Slyadnyev Oleksandr – Fotolia.com

Hjælp til dating og parforhold

Kniber det lidt med livskvaliteten og savner du større livsglæde og mere selvtillid? Maj Wismann har lavet en guide som giver 3 tips til forbedring. Læs mere på Websexolog.dk. Maj har på siden skrevet en længere forklaring om hvad det går ud på og hvad hun tilbyder dig.

Kniber det med sexlysten? Med mere end 7 års erfaring, har websexolog Maj Wismann en del erfaring at trække på. Du kommer gennem 4 moduler og får din sexlyst tilbage. Du får 100% tilfredshedsgaranti, læs mere på Sexlysten-tilbage.dk. Her kan du læse mere om modulerne. Du behøver ikke rejse dig fra lænestolen, for dette kursus foregår online på din tablet eller computer.

Kæmper du med jalousi? Forstå hvad jalousi er og hvordan du kommer af med den. Jalousi kan ædelægge alle relationer, så det er noget der skal arbejdes væk. Kurset foregår online, så du kan lytte og lære i dit eget tempo og når du har tid. Læs mere på Websexolog.dk. Her kan du også læse en række anmeldelser fra andre kunder, samt få en forsmag på kursets indhold.

Hvis du har været single i et stykke tid og ikke har udsigt til en date lige pt, så savner du måske parforholdet som du kender så godt. Men du er single og er fri til at kunne gøre hvad du vil, det gælder bare om at nyde friheden. Kurset: “Single – på den fede måde”, lærer dig hvordan du kommer videre efter dit brud med kærligheden og hvordan du lærer at nyde single tilværelsen til du finder kærligheden igen. Læs mere på Websexolog.dk. Du kan læse lidt om andres erfaringer, inden du beslutter dig for at deltage i dette online kursus.

Hvis du som kvinde vil have mere ud af dit sexliv, så har websexolog Maj Wismann lavet et kursus der sørger for at give dig mere nydelse i dit sexliv. Kurset består af 3 online moduler og Maj er så sikker på sit produkt at hun giver 100% tilfredshedsgaranti. Læs mere på Websexolog.dk.

Har du prøvet mobildating?

Hvem har efterhånden ikke hørt om Tinder? Tinder går også under navnet knalde app, men faktisk, så er det et genialt værktøj. I den gratis version kan du søge ud fra alder og afstand i radius, rundt om din placering via gps. I den betalte version kan du angive flere placeringer og således søge i flere byer samtidig. Fandt min x-kæreste på Tinder, så det virker fint. Det nye hedder Happn og fungere næsten på samme måde, her er afstanden dog kun 250 meter. Du vil således få vist personer du enten møder eller som er meget tæt på dig. Det er ikke så udbredt endnu, men det kan du hjælpe med, installer App'en Happn i dag. Den er gratis og jeg har ind til videre gået forbi 3 personer som har den, men ok, de snakkede også først i radioen om den for få dage siden på P3. Mobildating er et godt alternativ til datingsider.

Hvorfor bliver så mange skilt eller går fra hinanden?

Fakta er at 46% af alle ægteskaber ender i skilsmisse, på trods af at man lover hinanden evig troskab i kirken eller på rådhuset. De hyppigste årsager til skilsmisse er skænderi og utroskab. Hvorfor er vi utro? Det er for at få bekræftelse, hvis der ikke sker noget på hjemmefronten så prøver man om man stadig kan ude i byen. Læs mere om grundene til utroskab i artiklen: Hvorfor er vi utro?. Hvorfor skændes vi? Det handler nok om at lytte, respektere og løse problemerne, før de vokser sig store! Læs mere om hvorfor vi skændes i artiklen: 6 enkle råd til at undgå skænderier. Vi er efterhånden en bunke selvstændige egoister, som kun tænker på os selv! Mig først! Husk at give plads i dit forhold, husk at lytte, husk at respektere din partner, husk at tænke på os, i stedet for mig. Husk at snakke om tingene, sætte pris på hverdagen og opleve verden sammen. Hvis vi fortsætter på denne måde, så er det slut med at fejre Kobberbryllup da ægteskabets farligste år er det 5-7 år. Skilsmisseprocenten er lavest i Vest-, Midt- og Sønderjylland, det er nok et spørgsmål om tradition.

Har du prøvet mobildating som alternativ til datingsider?

Hvilket profilbillede skal man vælge?

Førstehåndsindtrykket er meget afgørende på datingsider, så det skal du have i tankerne, når du søger bunken af billeder igennem. Din profil SKAL have et profilbillede, det skal være et billede af dog, KUN dig, dine venner, veninder, mor, far, mormor, søster osv. skal ikke være på billedet. Der må ikke være tvivl om hvem du er. Vis dig fra den bedste side, find et pænt billede af dig selv. Hvis der ikke findes pæne billeder af dig, det kan jo ske, så find en fotograf der kan hjælpe med en digitalt portræt billede. Husk at smile på dine billeder, et smil siger mere end 1000 ord. Hvis du er kvinde, så skal du kun vælge et udfordrende billede, hvis du ønsker et kort forhold.

Hvem skriver den første besked?

Du skriver selvfølgelig den første besked! Hvis i begge sidder og venter på en skriver, så sker der intet, men tager du initiativ til en kontakt, så kan det ende ud med en date, hvis kemien er der. Det første brev er vigtigt, det er dit digitale førstehåndsindtryk. Sørg for at skrive en interessant besked, hvor din modtager er i centrum, sørg for at modtageren føler du er oprigtigt interesseret i kontakt. Det hjælper ikke at lave en “Standard besked” som du sender ud til 100 profiler! Det bliver hurtigt upersonligt med en standard besked, så de bliver slettet, ofte uden at blive besværet. Når modtageren har læst dit brev vil han/hun typisk klikke ind på din profil og læse hvad du har skrevet. Det er derfor vigtigt at du har udfyldt din profil med info og en imødekommende profiltekst.

Tid til første date?

Den store dag er nu kommet, i skal mødes for første gang. Forhåbentlig har i ikke fået stillet alle spørgsmål til hinanden, i skal jo trods alt have noget at snakke om. Den klassiske date er en tur i biografen, det kan da også være hyggeligt, men det er typisk 1,5 time uden snak og meningen med en date er at snakke sammen og opleve hinanden. Så overvej i stedet en tur i parken, en tur på gågaden eller bestil bord på en restaurant. I vil begge føle jer mest trygge hvis i er omgivet af mennesker, så første date foregår sjældent hjemme hos jer selv. Hvis din date ikke viser sig at være noget for dig, så sig tak for en hyggelig aften og ønsk personen god kærlighedes jagt. Der er ingen grund til at sende en kedelig sms dagen efter, hvis du allerede er afklaret.

Gik første date godt? Fedt!

I har nu mødt hinanden og interessen er gensidig! Nu kan i enten mødes igen ude i det offentlige rum på en restaurant, tage en tur i biffen eller mødes hjemme hos en af jer privat. I har nu mødt hinanden før og kender hinanden lidt bedre. Comfort zonen er rykket nok til at i kan mødes hjemme hos en af jer og det skal da udnyttes. Inviter din date på mad og vis hvad du kan i et køkken, tænd nogle stearinlys og skab en god stemning, så skal det nok gå godt her fra!

Utroskab har fået sin egen datingside!

Det er lidt tankevækkende at utroskab er en af de største grunde til skilsmisse, når der samtidig findes mindst en datingside til formålet. Datingsiden der tilbyder utro dating hedder: Victoriamilan.dk. Ifølge Victoriamilan's hjemmeside, så har de ca. 180.000 danskere online på sådan en helt normal aften. Noget kunne tyde på, at skilsmisse advokaterne ikke bliver arbejdsløse lige foreløbig. Af hjemmesiden fremgår det at man kan kaste sig ud i utroskab dating og være ganske sikker og anonym. De tilbyder bl.a. “Automatisk logud” (Logger dig af og sender dig til en anden hjemmeside, når du har været inaktiv i et stykke tid.) og “Panikknap” (Tryk, så bliver du straks logget af og sendt til en neutral hjemmeside.) Det er jo som skabt til at skabe problemer for parforholdet. Men hvorfor så nævne det her? Dating for utro er meget søgt her på siden, så det skulle selvfølgelig med, når der nu er en efterspørgsel. Men syntes det er forkert.

Hvis du i øvrigt vil krydre det hele lidt, så tjek udvalget hos Sinful.dk, Alor.dk eller Sexshop.dk

Pas på dig selv, hvis tøjet begynder at sidde løst!

Hvis daten er forløbet godt og i måske har set hinanden et par gange, eller blot er meget desperate på første date, ja så kan næste punkt på dagsordenen være lagen gymnastik. Men da i sikkert ikke kender hinanden så godt endnu, så er det altid godt med en gang beskyttelse. Hvis du ikke gider at bruge kondom, så nyd om ikke andet, nedenstående film.

Hvis du ikke lige gider købe kondomer i den lokale kiosk eller supermarked, så kan de heldigvis købes på nettet, se f.eks. det store udvalg hos Coolkondom.dk

Durex kondomer til din date
Protex kondomer til din date

Mascha Vang smider tøjet

Nu handler denne side jo om et kødmarked, så du får lige lidt kød at kigge på. Mascha Vang.. smider tøjet… så godt som.. nærmere kommer vi i hvert fald ikke på denne blog, med mindre hun stiller op til personligt interview! Well.. Masche.. døbt Marianne Vang er 30 år.. og har ved flere lejligheder optrådt i både Radio, Tv og kulørte blade.. Her har du så chancen for at se Mascha i solcenter… Ja ja.. ved godt videoen ikke er fra i går.. men vi skulle jo nødig have at nogle følte sig snydt :D

Ondskabsfuld synstest for mænd!

Her tror man at synet skal tjekkes.. og så finder man ud af, at man ikke kan se en skid! Så ved du hvad? Afsted.. ud og få dig en blinde stok… Eller… måske kan en laser behandling klare problemet? Hvis nogen skulle have mod på at prøve… altså laser behandlingen, så høre jeg da gerne om det.. Personligt, så er tanken om en laser i øjet ikke det der får champagne propperne til at springe.. lyder lidt brotalt! Et øje af gangen tak! Skal da lige se om det virker, inden jeg risikere at blive total blind på begge mine øjne!

Ondskabsfuld synstest for mænd

© Ukendt – Fundet på nettet

Gave til manden der har ALT!

Årets gave til manden der har ALT.. Sony præsentere den nye fjernbetjening. Findes kun i begrænset oplag, og den kan IKKE byttes hvis den mod forventning ikke skulle virke! Priserne starter ved 2000 kr. + moms. Find din nærmeste forhandler på Sony.dk

Sony Fjernbetjening

© Ukendt – Fundet på nettet

Gave til kvinden der har ALT!

Evolutionen

Evolutionen Mænd
Evolutionen Kvinder

At værre en tissemand…

Set i ledelsens indbakke:

Emne: Lønforhøjelse! Jeg, Tissemanden, anmoder hermed om lønforhøjelse af flg. grunde.:

1. Jeg har et hårdt fysisk arbejde.
2. Jeg arbejder i store dybder.
3. Jeg slår altid hovedet når jeg er på arbejde.
4. Jeg har ikke fri i weekenden eller på helligdage.
5. Jeg arbejder i et fugtigt miljø¸.
6. Jeg bliver ikke betalt for overarbejde.
7. Jeg arbejder på en mørk arbejdsplads, næsten uden udluftning.
8. Jeg arbejder ved en meget høj temperatur.
9. Jeg arbejder med risiko for smittefare.

Ledelsens svar:
Efter grundig gennemlæsning af deres anmodning, er vi kommet til den beslutning ikke at give dem lønforhøjelse af flg. grunde.:

1. De arbejder aldrig 8 timer i træk.
2. Efter kun at have arbejdet i kort tid, falder De i søvn.
3. De følger ikke altid den rigtige anvisning/ instruktion.
4. De arbejder ikke altid der hvor De burde.
5. De tager ikke noget initiativ.
6. Tværtimod skal De sættes under pres, og behandles pænt før De overhovedet tænker på at arbejde.
7. De efterlader Deres arbejdsplads temmelig beskidt, når De forlader den.
8. De følger ikke altid sikkerhedsanvisningerne, f.eks. som at bære beskyttelsesdragt.
9. De går temmelig sikkert på pension før De bliver 67 år.
10. De kan ikke tage nogle dobbeltskift.
11. De forlader nogle gange Deres arbejdsplads uden at have gjort arbejdet færdigt.
12. Og som om dette ikke skulle værre nok, er De oven i købet blevet set forlade Deres arbejdsplads med 2 mistænkeligt udseende sække.

M.v.h. Ledelsen.

Annonce:
Single.dk

Skriv en kommentar