Anmeldelse: Restaurant SuRi

Restaurant SuRi holder til på Havnevej 5, 4300 Holbæk… som vejnavnet måske siger, så ligger Restaurant SuRi rigtig smukt lige ud til vandet. Det faktisk ikke helt rigtigt.. for Restaurant SuRi ligger på vandet :) Restaurant SuRi står nemlig på betonpæle, der er banket 18 meter ned i havbunden. Men hvad kan Restaurant SuRi tilbyde? Lige fra du ankommer på Restaurant SuRi‘s parkeringsplads og til du kommer ind, kan du tydeligt se at du ikke er havnet på McDonalds eller Burger King.. Nej.. det her er noget ganske særligt!

Update: 10/7-2013 – Har her til aften besøgt SuRi igen, alt fungerede perfekt og maden var fantastisk! ***** her fra :-)
Update: 30/8-2013 – Endnu et fantastisk besøg hos SuRi i Holbæk. ***** her fra :-)

Når du kommer ind af døren, så står der en og tager godt imod dig, og viser dig ned til en bord, har gerne haft reserveret bord, når jeg har været forbi. Man skulle jo nødig gå forgæves. Til at starte med får man noget at drikke + en lille snack at starte på, mens første ret bliver klar. Som man kan se, så serveres retterne både lækkert og delikat. Flot anrettet.

Du kan enten vælge en vin eller sodavand eller hvad du nu lyster.. men vinmenu er også en mulighed. Så vil du få en vin, som passer perfekt til det du spiser. På Restaurant SuRi får du ikke smidt maden i hovedet, du har god tid til at nyde den gode mad, og personalet ser til at du kan li det du har fået serveret. Restaurant SuRi er en Gourmetrestaurant og har samtidig en af landets bedste fiskeforretninger under samme tag, det sikre samtidig at det er frisk kvalitet du får serveret.

Råvarerne kommer fra nøje udvalgte lokale leverandører. BONUS: Restaurant SuRi sammensætter hver tredje uge en 5 retters menu, som du så kan supplere med specialiteter, baseret på sæsonens råvarer. Siden 2004 er Restaurant Restaurant SuRi hele tre gange blevet tildelt 2 stjerner i Den Danske Spiseguide. I 2007 havde Restaurant SuRi officielt royalt besøg. Restaurant SuRi havde æren af at servere frokosten for Hendes Majestæt Dronning Margrethe og Hans kongelige Højhed Prins Henrik – samt 90 indbudte gæster. Det må da siges at være en god anerkendelse af Restaurant SuRi‘s kvalitet?

Til slut kan man nyde en altid lækker og velanrettet dessert. I starten tænker du… Wow.. burde jeg ikke tage dessert til alle retter..? Men som de selv siger.. der er lige nøjagtigt nok.. Selv om det ikke er store fyldte fade, så føler du dig alligevel mæt når du har været igennem alle retter :) Har jeg nu min Research i orden? Ja.. har selv spist på Restaurant SuRi hele 4 gange, så skulle mene at jeg ved hvordan det foregår :) Bemærk at med den service du oplever pÅ Restaurant SuRi, så får du ikke en ret for et coinoffer.. Priserne starter ved 425,- kr. pr. person. God fornøjelse med dit besøg på Restaurant SuRi.

Besøg på Restaurent SuRi i Holbæk:
10-09-2007
29-10-2008
21-04-2009
04-04-2012
10-07-2013
30-08-2013