Billig webshop – Sådan kommer du i gang

Med en webshop kan du få flere kunder i din butik, udvide med endnu en måde at handle på og nå et større geografisk område, end med en fysisk butik. Hvis en webshop er et helt nyt område for din forretning, så kan du med en billig webshop, teste markedets potentiale, før du måske kaster dig over en dyrere løsning.

Hvad koster en webshop? Det er et relativt spørgsmål, der findes nemlig mange typer at vælge imellem. Du kan betale  i omegnen af flere tusind kroner. Men du kan også få en billigere webshop løsning. En billigere løsning inkludere Open Source, som er gratis software, du så bygger videre på.

Open Source er vejen frem, hvis pengene er små! Er du til Gør-Det-Selv kan du komme i gang for en lav pris. Skal du have lidt hjælp til at komme i gang, så kan det også lade sig gøre med ekstra hjælp. Alt det kræver for at komme i gang med en webshop er et webhotel og et domæne. Både domæne og webhotel kan bestilles i samme ombæring, selv et billigt webhotel, som det jeg bl.a. andet omtaler i min artikel om webhoteller, de kan sagtens drive en lille webshop.

Du kan også få en fransk bygget webshop.  Prestashop er blevet kåret til verdens bedste open source webshop i både 2010 og 2011. Det er ikke uden grund! Som en lille ekstra bonus kan Prestashop kombineres med både e-Conomic og Billy's Billing (Mod tillægs pris) Vi henviser gerne til forhandler af modulerne. Der findes også andre gratis webshop løsninger, hvilken en der passer til dig, afhænger af dit behov. Fælles for dem alle er at de er nemme at arbejde med, for dig der skal i gang med at sælge online.

Det dyreste ved en webshop er faktisk betalingsløsningen, hvis du starter ud med at kunne modtage Dankort betalinger, skal du regne med en investering på 1250 kr. + et månedeligt abonnoment fra en Gateway, der håndterer betalingen. Læs mere om betalingsløsninger her

Annonce:
Simply.com