Billigt webhotel

MeddelelseUnoeuro.com

For at komme i gang med en hjemmeside, skal du i første omgang bruge et webhotel. Hvis du vil lave noget selv, helt fra bunden, skal du kun bruge et webhotel. Her er det afgørende om det skal være PHP (Linux) eller ASP (Microsoft) din løsning skal køre på. Langt de fleste open source systemer kører på PHP, herunder WordPress, Magento, Drupal, Joomla, OpenCart eller Prestashop, så med mindre du er 100% sikker på at du skal bruge en ASP løsning, så vil valget være en PHP løsning.

Da jeg til daglig arbejder med hjemmesider, ved jeg hvor afgørende det er med en stabil og effektiv leverandør. En anden ting er at man helst skal have så meget for pengene som muligt. Det er ikke altid at pris og stabilitet følges ad. For at gøre det nemt for dig, har jeg her udvalgt nogle leverandører, som jeg ved du kan stole på.

Når man skal vælge et webhotel, så gælder det om at finde et der er driftsikker og ikke mindst et der ikke koster en bondegård. Et webhotel til en bondegård, kan selvfølgelig have en række fordele som et billigt webhotel, ikke har. Men de webhoteller jeg vil præsentere for dig her, er alle webhoteller som har et godt ry og en driftsikker løsning.

Min personlige favorit

Skal du have et billigt webhotel, med høj oppetid og fantastisk godt og simpelt kontrolpanel, så kommer du ikke uden om Unoeuro. Hvis man undersøger Unoeuro lidt, så vil man hurtigt finde ud af at Unoeuro har en masse glade kunder og god support.

Med over 10 års erfaring og meget få problemer vil jeg helt klart anbefale Unoeuro.com, på tros af det udenlands klingende navn og webadresse er det en pæredansk virksomhed fra Skanderborg. Har du været på Skanderborg Festival så er du ikke i tvivl om hvor den by ligger, i andre må åbne Google Maps og kigge mellem Aarhus og Horsens. Unoeuro er ikke blot i den billige kategori, de er faktisk også blandt danmarks billigste webhoteller. Ønsker du lidt mere serverkraft, så vælger du blot et Pro Suite, der giver 200% på CPU og hukommelse. Unoeuro tilbyder 1-click install af kendte systemer som f.eks. WordPress, Prestashop m.v. Jeg har tidligere anbefalet Meebox.com her på siden, men de er lagt sammen med Unoeuro, så det bliver en samlet anbefaling.

Er det svært at komme i gang med eget webhotel? Nej slet ikke. Jeg har oven i købet lavet en lille guide til dig som begynder. Se guiden her!

Læs mere om Unoeuro her

Hos Unoeuro har den mindste pakke 10 GB plads og fri trafik, dertil kommer ubegrænset plads på e-mail og MySQL-server. Du får selvfølgelig også Virus- og Spamfilter, så din e-mail er sikker. Gratis supdomæner, statistik og cronejobs. Vælg mellem 10, 20, 100 og 200 gb plads, altid med Dansk support.

En anden god ting ved Unoeuro er deres 1-Click Installation. Det giver selv den mest uerfarne mulighed for nemt at opsætte en simpel hjemmeside. Med 1-Click Installation har du nemlig mulighed for at installere forskellige CMS-systemer på en nem måde. Du skal kun svare på nogle enkelte spørgsmål og trykke installere. Så kører det og installationen tager kun få minutter. Et par eksempler på CMS-systemer du kan installere via dette værktøj er: WordPress, Prestashop, Drupal, Joomla, Magento og Typo3.

Hvad er et webhotel egentlig?

Et webhotel er i bund og grund en plads på en server. En server er en kraftfuld computer, som kan hoste en eller flere hjemmesider. At hoste vil sige at opbevare en hjemmeside. Serverne står typisk på et serverhotel, hvor der er mange servere. Er dine fremtidige besøgende danskere, så giver det god mening at have din hjemmeside liggende i Danmark, da den derved vil blive åbnet hurtigere, end en fra en server i f.eks. USA. Overstående webhotel er dansk.

Sådan der

Nu ved du lidt om webhoteller, så skal det bare bestilles. Den nævnte leverandør her over, er den jeg selv bruger til dagligt. Men der er også andre seriøse hosting firmaer i Danmark og dem vil jeg lige liste her under.

Annonce:
Simply.com