Blogindlæg

Blæk til printeren, Batteri til computeren eller Poser til støvsugeren?

Inkclub.com

Uanset hvilke af de tre punkter fra overskriften du skal bruge, så er svenske Inkclub klar til at levere varen. Jeg har i flere år benyttet Inkclub når der skulle bestilles blæk til printeren, lige som det er blevet anbefalet til alle der stod i samme situation. Hvorfor? Inkclub ligger inde med blæk til næsten alle gængse printere, samtidig kan du få papir, fotopapir m.v. når du bestiller. Du spare derfor på fragten, når du kan bestille det hele samme sted.

Inkclub har udvidet butikken med Batteryclub, der har næsten alt i batterier, her under laptop batterier, og almindelige batterier. Begge dele til fordelagtige priser! Er der blevet lidt støvet bag sofaen, så kan du få støvsugerposer hos Dustclub, der også er en del af Inkclub. På Dustclub kan du få støvsugerposer til de mest gængse mærker.

Mit seneste køb er kun et par dage siden, nyt batteri til den gamle computer. Det virker perfekt, så kun ros her fra! Det er meget nemt at gå til. Du vælger dit mærke i menuen, så kommer der en liste med alle modeller, og så er det bare at finde dit produkt. Meget meget nemt at gå til, og alle kan finde ud af det. En ting jeg glemte at nævne er at der faktisk kan være mange penge at spare ved at købe dit printer blæk online. Så hvorfor ikke prøve det af, hvad der er sparet er tjent ved du nok :-)

Unoeuro WebhostingUnoeuro Webhosting