Blogindlæg

Det kan man komme ud for når man flyver amerikansk

Af og til prøver amerikanske flybesætninger og kabinepersonale at være uhøjtidelige, når der rettes henvendelse til passagererne. Her er 10 eksempler hentet fra nettet:

1. “Det kan godt være der er: 50 ways to leave your lover?, men der er kun seks udveje fra dette fly: to oppe foran, to over vingerne og to bagest!” lød det fra en stewardesse på Southwest Airline.

2. “I tilfælde af en nødlanding på vand kan Deres sædehynde anvendes som flyder. Det vil i givet fald ikke koste ekstra.”

3. Kaptajnen i sin velkomst til passagererne: “Vi har nogle af de bedste af luftfartindustriens kabinepersonale… Desværre er ingen af dem med på denne flyvning.”

4. En anden kaptajn over højtaleranlægget: “Folks, vi har nu nået flyets marchhøjde, så nu slukker jeg? fastspænd sikkerhedsbælte-skiltet. I kan nu rejse jer fra sæderne, men vær venlig at blive om bord på flyet, indtil vi er landet… for det første er det lidt koldt udenfor og hvis I går på vingerne er det ikke til at styre flyet.”

5. “Der er en del huller i skydækket over vores destination i dag, men mon ikke de får dem lappet, inden vi lander. Tak fordi De har valgt at flyve med os i dag, og husk: der er ingen, der elsker jeres penge mere end Southwest Airlines.”

6. Steward over højtaleranlægget efter en alt andet end perfekt landing: “Vær venlig at blive siddende med sikkerhedsbælterne fastspændt, mens Kaptajn Kænguru hopper os resten af vejen over til ankomst-terminalen.”

7. Efter en usædvanlig hård American Airlines-flyvning med megen turbulens og vind og en ikke mindre vanskelig landing i Amarillo, Texas, lød det: “Ladies and Gentlemen, velkommen til Amarillo. Bliv venligst siddende med sikkerhedsbæltet fastspændt, mens kaptajnen manøvrerer de sidste rester af flyet over til gaten.”

8. Højtalermeddelelse efter landing: “Vi vil gerne sige jer tak, fordi I valgte at flyve med os i dag. Og næste gang I får den vanvittige tilbøjelighed til at fare gennem atmosfæren, fastspændt inde i et lufttrykreguleret metalrør, håber vi, at I vil tænke på os her i US Airways.”

9. “Husk at få alle Deres ejendele med, når De forlader flyet. Det De glemmer bliver delt mellem kabinepersonalet. Vær venlig ikke at efterlade børn eller ægtefæller.”

10. Afslutningsvist over højtaleren: “Den sidste der forlader flyet skal gøre rent.”

Efter en noget hård landing stod kaptajnen i døren med et lidt undskyldende smil og sagde farvel til passagererne, da de forlod flyet. Blandt de sidste passagerer var en ældre, hvidhåret dame med stok: “Sig mig, hr. kaptajn, landede vi ? eller blev vi skudt ned??”