DFDS Seaways: Kahytter

DFDS Seaways

Commodore Class

Det er altid rart at vide hvordan der ser ud når man skal ud og rejse, specielt hvis man skal, som man så ofte skal når man rejser, nemlig sove :) Jeg har haft fornøjelsen af at rejse med DFDS Seaways mellem København og Oslo på Commodore Class, hvilket betyder dobbeltseng, frugtskål, brusebad og tv.

Crown Seaways (Tidl. Crown of Scandinavia)
Crown of Scandinavia - Commodore Class
Foto: Terkel Hansen © TMEH.dk

Pearl Seaways (Tidl. Pearl of Scandinavia)
Pearl of Scandinavia - Commodore Class
Foto: Terkel Hansen © TMEH.dk

Commodore De Luxe

Du skal da lige se Commodore De Luxe kahytten på “MS Crown of Scandinavia”. Var så heldig at få en af de forreste med udsigt lige ud til skibets forende. Herlig kahyt :-) Men Commodore Balcony, så ligger man inde i “VIP området” det kan jeg godt li. Med en Commodore De Luxe har du ganske vist adgang til Commodore Lounge, men du bor ikke inde i den. Så du skal ud og gå for at nyde godt af det :-) Videoen er fra 2011.

Commodore Balcony – Nr. 1115 + 1116

Hvordan ser en Commodore Balcony kahyt ud på MS Crown of Scandinavia, som sejler på ruten København-Oslo? Det er ikke nemt at se på DFDS Seaways egen hjemmeside. Jeg var med på en weekendtur fra København til Oslo og retur igen, og her får du billederne fra en hurtig gennemgang i en Commodore Balcony kahyt på dæk 11 som ligger inde i Commodore Loungen på dæk 11, hvor du kan nyde den frie adgang til kage, sodavand, snack, frugt og hvad der ellers findes til fri afbenyttelse når du rejser på den klasse. Hvis nogen skulle være i tvivl kan jeg oplyse at jeg havde en dejlig weekend ombord på Crown of Scandinavia i min Commodore Balcony kahyt nr. 1115. Senere har jeg også prøvet Balcony kahyt nr. 1116, den er identisk.

Commodore Balcony – Nr. 1100

Så er vi på hjemvejen fra Oslo til København, Commodore Balcony kahyt nr. 1100 (den bagerste på skibet) og lidt mindre end den vi sejlede til Oslo i, som havde lidt mere plads. Du kan se den anden kahyt her over. Hvis man ikke er så glad for at sejle så kan det måske hjælpe lidt at man finder en redningsbåd lige uden for vinduet, og ved siden af den private balkon, så finder man ikke mindre end 8 redningsflåder med plads til hver 50 personer. Så du er helt sikker på dæk 11. God rejse med DFDS Seaways – Videoen er fra 2010.

Commodore Lounge

Jeg ville da lige dele synet af “Commodore de Luxe Lounge” på MS Crown of Scandinavia med dig, så du kan se hvordan man bor standsmæssigt ombord på Oslobåden.

50plusmatch.dk

Skriv en kommentar