Dørtelefonanlæg pris

Reklame

En dørtelefonanslæg pris kan være relevant for Andelsboligforeninger, ejerforeninger og boligselskaber der ofte har brug for en ny dørtelefon eller dørtelefonanlæg. Et dørtelefonanlægs pris, afhænger af hvor mange boliger der skal tilsluttes samt hvor gamle kablerne er.

En anden ting der kan spille ind er, hvor teknisk anlægget skal være. Skal det blot være en telefon, eller skal den udvides med et kamera, så man kan se hvem der banker på?

Dørtelefonanlæg trådløs

Er du træt af ledninger? Så er en trådløs Dørtelefonanlæg også en mulighed. Fordelen ved den trådløse løsning er: Ingen synlige kabler, høj fleksibilitet og brugervenlighed. Den trådløse teknologi bliver mere og mere populær og efterspurgt.

En dørtelefon giver øget tryghed

Hvorfor overhovedet have en dørtelefon? Jo en dørtelefon den giver tryghed. Uanset om du bor i en etageejendom eller i eget hus, får du hurtigt en fornemmelse af, hvem der står uden for døren. Har du en model med indbygget kamera, bliver det endnu bedre.

Få 3 tilbud på Dørtelefonanlæg

Via overstående knap, kan du få op til 3 uforpligtende tilbud på Dørtelefon anlæg. Vælg det bedste tilbud, eller gem dem alle i skuffen. Få vished for hvad det koster, når det skal bestilles.

Dørtelefonanlæg pris