E-Handel: Anbefalinger

Indlægget indeholder reklame igennem affiliate links for:
Inkclub.com. Proshop.dk og Simply.com

Jeg ville lige dele en række links med dig. Nedenstående links er til webshops jeg selv benytter, og derfor også webshops som jeg godt tør anbefale til andre, der mangler et produkt i en af nedenstående kategorier. Bemærk at nogle af nedenstående links er affiliate links, hvilket betyder at butikken i de konkrete tilfælde udbetaler en mindre provision for henvisning af kunder.

Webhoteller

Nu arbejder jeg meget med hjemmesider, så det er naturligt at have lidt viden om webhoteller. Et webhotel er det der kræves for at have en hjemmeside med eget domæne, det kunne f.eks. være www.ditnavn.dk.

Simply.com
Dette er et dansk webhotel, trods det udenlandsk klingende navn, så er der fantastisk dansk e-mail eller twitter support. Priserne ligger i den lave ende, men kvaliteten er i top. Er du begynder eller øvet, så er Simply.com et godt sted at være!

Tøj

Man skal jo have tøj på kroppen, ellers bliver det svært at holde varmen, i denne verdensdel. Med mine arbejdstider, så kan det være svært at nå ned i den lokale tøjbutik inden de lukker. Der er dog enkelte dage hvor det lykkedes, ellers køber jeg resten online.

SirBrian.dk
Sir Brian er en ganske kompetent tøjbutik i hjertet af Sorø, midt på Storgade. Det er en herretøjs butik, med alt fra det afslappede look til det pæne tøj når man skal til fest. De har en webshop, men skal du bruge den kompetente vejledning, så besøg butikken og køb mens du er der. Du finder butikken her: Storgade 42, 4180 Sorø.

Computer og Hardware

Når jeg handler elektronik så skal kvaliteten være i orden, prisen skal være den bedste (husk at regne fragt med) og leveringstiden skal være god. Gider jo ikke vente en uge på mine varer. Bestiller næsten altid elektronik online, med mindre det er et panik køb nede hos den lokale butik.

Proshop.dk
Søger du en mere hardware orienteret butik, der har det meste til computeren, så er det Proshop du skal kigge efter. Den har jeg bl.a. brugt til julegave indkøb, der går man ikke galt i byen. Stort udvalg og god kundeservice. De har både computere og hardware.

Inkclub.com
Når printeren bliver sulten og vil have mad, så flyver jeg ind og besøger Inkclub. Står du og mangler støvsuger poser og batterier, så kan du klares på samme bestilling, da Inkclub har Batteryclub og Dustclub under samme tag. Hurtig levering og kvaliteten fejler aldrig noget. Vælg mellem originale printer patroner og gen-opfyldte patroner til nedsat pris.