Fakta om batterier! Nok mest vedr. computere!

Husk at lade dit batteri helt op første gang!
Fuck af.. det holder ikke! Jo.. hvis din elektronik er tusse gammel, og der er nikkel-cadmium batterier i.. så holder den gamle historie stadig! Nu til dags bruger man lithium-ion batterier, og de er ligeglade om du lader halvt, helt eller delvist op.. de tilbyder den strøm de har!

Husk at aflade dit batteri jævnligt!
Skrid! Igen.. gamle batterier.. ja.. nye batterier? Neeej.. Du skader faktisk batteriet, så bare lad stikkontakten side i stikket, så der hele tiden er power på den bærbare når den skal bruges!

Det er slider på batteriet hvis computeren er tilslutter stikkontakten!
Igen.. Neeeeeej… Computeren sørger selv for at slå batteriet fra når det er ladt helt op.. så batteriet tager ikke skade på den måde! Næh.. dog kan computeren tage skade af at blive for varm.. og det kan den eks. blive af at sidde i en traditionel ducking station, hvor den ligger oven på stationen og derved både selv generere varme og samtidig får varme fra duckingstationen! Så sørg for at der er god ventilation til computeren!

En lille sidebemærkning omkring opladning!
Sidder din oplader til mobilen eller computeren i stikket nu? Ja.. er computeren eller mobilen sat til? Nej.. bruger opladeren strøm? Nej.. JOOOOOO… i stort set alle opladere er der en transformer, om det så er til mobilen eller det er til computeren.. hvis du har tændt for kontakten og stikket sidder i.. så bruger den strøm.. for strømmen køre rundt i transformeren! Så sluk for kontakten!!

En til bemærkning!
Tvivler på det sker ofte.. men hvis du lader din computer eller mobil ligge for længe.. altså… uden at blive brugt.. så vil batteriet stille og roligt aflade.. og ligger den og aflader for længe.. så er der til sidst så lidt strøm på batteriet at du ALDRIG får gang i det igen! Så sørg for at bruge din elektronik :) Btw. der er jo altid strøm på når du køber en mobil eller computer.. for elektronikken bliver leveret med en lille spænding fra producenten, så du er helt sikker på at det køre når du begynder at lege!

Kilde: Vores gode ven Google!

Annonce: