Husk at du ikke kun skal ses online! Få et skilt op

Skilte-gruppen.dk

I disse år, er der meget fokus på online tilstedeværelse. Det er da også et godt medie, når der skal måles på trafik! Men glem ikke offline annoncering. Her tænker jeg ikke på blad og avis annoncer, men fysiske reklamer, i form af skilte på vejen, på fortorvet, på facaden, mulighederne er mange. Det kunne f.eks. være Gadeskilte, Roll Up display, eller Klaprammer. Men mulighederne er mange. Hvis man bare tænker på skilte, så kan det deles op i minimum 30 kategorier, hertil kommer diverse tilbehør!

Gadeskilte

Gadeskilte har du nok set før, de kan stå uden for enhver butik og gøre opmærksom på f.eks. aktuelle tilbud eller åbningstider.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Roll Up display

En Roll Up display er god at have, hvis du skal på messe eller hvis du vil vide et tydeligt budskab til dine kunder i butikken eller på kontoret. Sådan en er du nødt til at have!

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Klaprammer

En klapramme er velegnet til plakater, de fås i forskellige størrelser! Ved du ikke hvad en klapramme er, så kender du måske en af de andre navne for klaprammer. Det kunne f.eks. være Snap-Frames, Snaprammer, Klikrammer, Skilterammer, Plakatrammer eller Skifterammer, JA kært barn, har mange navne.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Når du har styr på din offline anoncering via overstående, så er du godt på vej! Nu fik jeg nævnt at Roll Up display er godt til messer og overstående er jo kun et lille udvalg, af alt det man kan få, der er jo over 30 kategorier, så noget for enhver smag! Kig forbi Skilte-Gruppen.dk (Aff. Link) og se det store udvalg!

Annonce:
Simply.com