Grøn Koncert Næstved 2010

Var lige forbi YouTube for at se om jeg ikke kunne finde nogle gode videoer fra Grøn Koncert i Næstved. Men kunne desværre ikke finde noget som jeg ville vise her.. Så i må nøjes med nogle sorte bogstaver :-)

Medina var klar til fest, grundet lang kø og et uheld på vejen måtte jeg høre det meste af Medina Koncerten enten uden for hegnet eller på vej op til scenen. Men det var helt bestemt det værd!

MC's Fight Night har aldrig rigtig sagt mig noget, så trillede lige så stille op til den anden ende for at finde en god plads til at høre Tina Dickow. Hun lavede også et godt show.. tror ikke rigtig publikum var så meget med som hun kunne have håbet på.. det var i hvert fald ikke så mange der sang da hun ville have dem til det.. så hun fortsatte hurtigt selv med at synge videre, men det gjorde hun til gengæld så også godt! Fantastisk stemme og nogle gode numre!

Så var det blevet tid til Carpark North.. et band jeg var lidt skeptisk for da det seneste jeg har registret fra deres side var “Carpark North – Transparent And Glaslike” fra 2003.. en af de numre jeg har set i Boogie på DR1 da man var yngre.. Men skal da lige love for at de fik varmet op over pladsen i Næstved til en fed koncert!

Så var der Alphabeat som jeg havde set frem til at opleve Live! De sprang rundt på scenen som en anden flok Duracell-kaniner mens Stine stod og dansede lidt mere roligt mens hun sang, men der var bevægelser og gang i den over det hele :-) De fyrede selvfølgelig alle deres gode numre af!

Så var der MC's Fight Night igen.. gad jeg ikke se..
Thomas Helmig.. gad jeg ikke se..
“Selvmord”.. gad jeg ikke vente på..
D-A-D.. har jeg set før..

Så efter Alphabeat drønede jeg hjem..