Hjemmeside

Er din hjemmeside ved at se lidt gammelt og slidt ud, så er opdatering en løsning. Med en opdatering får hjemmesiden et udseende som var den ny. En gang opdatering består ofte af 3 faser. Først en overførsel af indhold, til en ny hjemmeside, så opsætning af den nye hjemmeside, og hjemmeside eftersyn, hvor man tjekker om det hele virker. Til bliver hjemmesiden lagt online, så det ser ud som nyt og er ofte blevet meget mere bruger venligt.

Man kan ikke sige, at man sparer penge ved at få lave en ny hjemmeside, det koster jo trods alt et par timer, men ofte vil man opleve et løft i trafikken hvor man ikke bare springer over gærdet er lavest, man opnår en reel forbedring i indekseringen. Altså ikke nogle penge for en midlertidig løsning. For har man et gammelt CMS system, som man så får opgraderet til et nyt, så vil teknikken ofte gøre hjemmesiden hurtigere og ikke mindst mere SEO venlig.

En hjemmeside er en opgave for nørder

Skal det gøres ordentligt, så må der rigtige nørder til. Specielt hvis der er tale om noget der skal blive godt og funktionelt. En hjemmeside behøver ikke være flot og fuld af grafiske elementer. Nej simpelt kan nogle gange virke bedre, det ved folk, som har arbejdet med hjemmesider i mange år.

Hvad koster hjemmesider?

Ja, hvad koster det at få lavet en hjemmeside? Lad os sige at du har et begrænset behov og blot skal i gang, med online synlighed, så koster hjemmesiden i omegnen af 540 kr. inkl. moms. Hertil kan man selvfølgelig vælge forskellige tilføjelser, der ændrer prisen, men for det beløb er man i gang. Men en ting er selvfølgelig et pris eksempel, det afgørende er hvad det koster at få lavet din hjemmeside. Det er der kun en måde at få afklaret. Få et uforpligtende tilbud fra en hjemmeside nørd. Jeg har gjort det nemt for dig, det eneste du skal gøre er at bestille en standard pakke, så er du i gang.

En ny hjemmeside kan være online allerede i dag!

Afhængigt af hvilket tidspunkt på døgnet du bestiller, så kan din hjemmeside faktisk allerede være online senere i dag. Den er nødvendigvis ikke online med indhold endnu, men den er online i standard opsætningen, som du har bestilt den. Herfra kan du udbygge den som du har lyst. Eller få et tilbud på udvidelser. Udvidelser som du, vi eller andre kan lave på hjemmesiden. Hjemmesiden er nemlig din og du bestemmer helt selv, hvem der gør hvad.

Annonce: