Hvordan starter man en webshop?

Du vil gerne i gang med at sælge dine vare på nettet, men hvordan gør du?

Der findes forskellige løsninger til at starte en webshop med. Nogen vil gerne have en standard løsning, som har en række funktioner de behøver. Mens andre gerne vil have noget man kan bygge videre på.

Blandt de store professionelle løsninger på markedet finder vi DanDoman Webshop. Hos DanDoman får du en udmærket webshop med mulighed for udvidelser via moduler. Prisen på en standard webshop fra DanDoman inkl. Dankort betaling beløber sig i skrivende stund til: 5.968,75 kr. (Prisen inkludere Light Webshop og Dankort aftale)

Men der findes også mange Open source løsninger, som du selv kan redigere og tilpasse til dine ønsker. En sådan løsning fås for under 3.600 kr. når man medregner Webhotel, Betalingsgateway og Nets sammen i en samlet pakke. Grunden til at det kan gøres et par tusind kroner billigere, skyldes at der her er tale om en Open source webshop. Altså en webshop der er gratis og som der fortsat udvikles på. Det kan der være mange gode grunde til, dels at shoppen følger med efterspørgsel og de nyeste designs. Men man kan også tilføje ekstra moduler, fordi det ikke er et lukket firkantet system.

Hvordan kommer man så i gang med en Open Source løsning? Du skal i første omgang bare bruge et webhotel af en fornuftig kvalitet, her vil jeg anbefale Unoeuro. Dansk webhotel af høj kvalitet. Du kan faktisk komme i gang for blot 250 kroner, hvis du vil tilbyde bankoverførsel. Det der forhøjer prisen er betalingssystem og gebyr til Nets for dankort aftale.

Skriv et svar