Hvorfor Terkelit?

Terkelit v. 1993 – Måske er du en af dem, som har undret dig meget over bloggens navn :) Terkelit navnet har INTET med Terkel It at gøre.. da jeg ikke er IT mand.. men nørd :) Jo ser du.. En Terkelit er faktisk en bil.. faktisk denne bil…. billedet er fra 1993, så jeg har været ca. 7 år gammel.. Som man kan se.. så har bilen på dette tidspunk lige brug for et værksteds besøg inden den kan køre videre!

terkelitten 1993

Terkelit v. 1999 – Der er godt gang i Nyrup Bilfabrik. Der har jeg været ca. 13 år gammel. I denne model får man hele luksus pakken, lige fra store tærren gående hjul, så den kan komme rundt over det hele..  og rigtig rat.. + bilradio og sæde. Motoren er en Rugbrød V6 Nyrup Motor, som køre på blandede madvarer. Dog må man endelig ikke hælde madolie på.. dels så lugter det.. og dels så er det ikke særlig sundt for hverken motor eller bil. v. 1999 blev dog den sidste Terkelit med rat. for mekanikken svigtede så det ikke var muligt at bruge i de nyere versioner af bilen.

terkelitten 1999

Terkelit v. 2002 – Forløbig sidste model.. Fabrikken nedlagde produktionen samme år. Men i denne luksus model får man ud over det normale standard udstyr, både bil og græsklipper i et og samme produkt. Med en markedsværdi på omkring 1000 kr. må denne bil siges at være vejen frem. Som ekstra udstyr kan nævnes trailer.

terkelitten2002

De oprindelige Terkelit'ter eksistere ikke mere..  Så det eneste der er tilbage er Lego Terkelit.. og den står her ved computerskærmen :) Den er en model Gokart, med 1 cylinder motor. Rød med sorte dæk og hvide fælge. Som man også kan se så er det nr. 1.

lego_terkelit

Min Terkelit er den ældste “Lego Technic” bil jeg har.. ja faktisk de ældste legoklodser jeg selv ligger inde med.. resten af bjerget har mine brødre overtaget :) Men denne består.. En ting som ikke består mere, er en af mine utallige bygge projekter.. Juli 1999 – “Lego Mejetærsker”

img00193

Desværre er der ikke billeder af ret mange af tingene.. :(

Annonce:
Simply.com