Klosterparken Ringsted

Jeg har i dag været til åbent hus i Klosterparken Ringsted, med fremvisning af Mads Jarlshøi fra M. Goldschmidt Ejendomme A/S. Der var flere tilstede, tror der var 10-15 interesserede lejere. Fremvisningen foregik i en Type L lejlighed på 75 m2 med stue, værelse, spisekøkken og bad med plads til vaskemaskine. Månedlig husleje 6.295 kr. + vand, varme og antenne. Lejligheden så ganske nydelig ud.. Gulvet knirkede ganske vist lidt, men det forklarede Mads med at det var ny slebet (er ikke gulvekspert, men det skal nok passe).. Hvidevarer og materialer fremstod ganske nydelige, dog var der i denne lejlighed ikke specielt meget plads til sko og jakker i gangen, da den var temmelig smal.

Forud for mit besøg til åben hus arrangementet havde jeg gjort mit hjemmearbejde og søgt lidt på området. Noget af det første der dukker op i Google var “310 lejligheder på tvangsauktion” November 2009.. Ja.. hele komplekset i Klosterparken i Ringsted er fra 2006 og frem. Ejendomsselskabet Klosterpark Aps gik konkurs i efteråret 2009 og efterlod et udefra pænt område, men indefra halv færdigt område. I hvert fald hvis man skal tro hvad de skriver i Facebook gruppen Søg ALDRIG lejemål i Klosterparken Aps! så er det ikke et sted der er værd at køre efter. Facebook gruppen er nu nedlagt.

Nye boller på suppen

December 2009 blev alle 310 lejligheder købt af Milliardæren Mikael Goldschmidt for den lette sum af 375 mio. kroner. Der blev iværksat nogle idéer til opførelse af legepladser, boldbaner, beplantninger, vej- og stianlæg samt etablering af en udendørs swimmingpool.

26. Maj 2010 kunne man læse hos Tv2 Øst at 110 lejligheder var udlejet på ingen tid. Det betyder i følge artiklen at ALLE 310 lejligheder nu er udlejet,  fordi det er et godt byggeri, så der nu er oprettet venteliste, men et kig på MGH.dk afsløre at 22 lejemål er ledige. Artiklen har fået to kommentarer der begge kalder det “Ringe byggeri”.

25. august 2010 kunne vi så høre på Tv2 Øst at nu vil folk bo i Klosterparken. Udviklingen var vendt til det positive, Alle døre og vinduer blev skiftet (der var beretninger om træk gennem de gamle).. og alt ånder liv og glade dage :) Du kan se indslaget fra Tv2 Øst ved at klikke her. Denne artikel har 4 kommentarer af negativ karakter..

Denne kolde januar dag var der indtryk at at der var rigtigt mange lejere der ude, der var i hvert fald fulde parkeringspladser (Nu ved jeg godt Åbent hus hjælper lidt på det..) men kom som en af de første såå :-) Vi må se hvad det bliver til..

1. April 2011 flyttede jeg selv ind i Klosterparken

16. Januar 2012 blev den flotte legeplads genåbnet, efter at have været lukket i 2 måneder grundet påsat brand. Legepladen er genetableret i samme stil, dog med andet underlag.

25. Maj 2012 blev klosterparkens swimming pool åbnet for første gang i år. Poolen er åben når det frivillige livredder team er på stedet. Der er kun adgang til pool området for klosterparkens beboere, og kun med elektronisk chip.  Chippen udleveres på ejendoms kontoret, mod betaling af depositum. Chippen er kun til personlig brug.

23. Januar 2014 blev klosterparkens facebook gruppe oprettet. Som beboer i Klosterparken Ringsted, er det her man kan følge med i hvad der sker. Du finder gruppen Klosterparkens Beboere her. OBS. Kun beboere i Klosterparken Ringsted er velkommen i gruppen.

3. Feb 2014 blev klosterparkens første fastelavns arrangement annonceret, så det er et børnevenligt område. Arrangementet blev en succes, med en masse glade børn og fastelavnsboller.

Køkken i Klosterparken

15. November 2015 flyttede jeg ud af Klosterparken Ringsted

Da jeg ikke ville risikere dobbelt regninger for håndværkere, så lod jeg Goldschmidt stå for istandsættelsen. Der skulle males, gulvet skulle lakeres og lejligheden skulle gøres ren. Vi havde ellers brugt et par timer på slut rengøring af lejligheden, men det kunne vi da godt have sparet os, for vi kom til at betale for slut rengøring alligevel, håndværkerne støvende jo igen. 25 Januar modtog jeg min flytteopgørelse, efter lige godt 2 måneder. Rest depositum stod på kontoen efter et par dage, de tilbageholdt dog 2000 kr. til dækning for a/c vand og varme. Endelig opgørelse forventes i April 2016. Endelig opgørelse blev udbetalt uden problemer.

Annonce:
Simply.com

7 kommentarer til “Klosterparken Ringsted”

 1. Har boet et par måneder i Klosterparken, og er fuld tilfreds med vicevært og omgivelserne, hvis man har børn, så findes der en stor fin legeplads ude midt på området som bl.a. indeholder et “Sørøverskib” og lidt længere ude er der en boldbane som hver dag benyttes af områdets unge mennekser

  Dem meget omtalte svømmehal / pool eller hvad et nu ender med at blive skrider frem.. Der er nu lagt fliser omkring området, og stillet et telt ind over der hvor der skal være bassin. så det er ikke til at se hvad det ender ud med at blive. Men ejendomskontoret er flyttet fra en lejlighed til en nyopført bygning ved siden af “poolen” som vist nok også skal indeholde omklædnings faciliteter

  Næste punkt på ønskeseddelen måtte godt være et beboerhus eller lignende som man kunne låne til fødselsdage, barnedåber, og andre festlige arramgementer, så man havde plads til nogle gæster

 2. Halløj!

  Igår er “Det nye Klosterparken” blevet indviet med alt hvad der hører sig til. Det bekræftede mig i, at det var det helt rigtige sted, vi dengang i maj 2007 (som nogle af de allerførste lejere) valgte at bosætte os. Vi har ikke fortrudt på noget tidspunkt, og på trods af, at der ikke skete så meget i starten mht legepladser, cykelstativer og andre ting, der var lovet af Klosterparken ApS, så elskede vi området for at børnene kunne lege frit og at der var et godt naboskab.

  Og nu hvor alt byggearbejdet er overstået, er Klosterparken da bare en perle. Vi møder hele byen hernede, fordi det er blevet det nye udflugtssted.

  Vi taler også jævnligt om, at det ville være fedt at få et festlokale eller lignende, for lejlighederne giver jo ikke mulighed for at holde kæmpefester.

  Faktisk har en vi en del beboere der er med på en fælles mailliste, hvor vi diskuterer nogle af de emner, der bliver nævnt. Maillistens navn er klosterparkens_beboere@googlegroups.com og man kan blive indskrevet, hvis man er beboer i Klosterparken.

 3. Hej..
  Jeg overvejer selv at flytte derud snart venter bare på den rette lejlighed. Hvordan gik det med varmeregningen? og hvordan står det til idag med træk igennem vinduerne og døre ?

 4. Hej Ilda, Mht. varmeregningen så skyldes udslaget at jeg dels flyttede ind i April måned, og derfor ikke havde de første 3 måneder med i mine beregninger. Dertil kom et forhøjet varmespild som følge af at det tilsyneladende var mere koldt i 2012 end i 2011. Så bemærkningen er hermed slettet og de eneste der har været langsomme og svaret kryptisk har været det firma der aflæser varmen. Har intet at udsætte på hverken Goldschmidt eller vores flinke ejendomsadministrator :-)

  Det med træk gennem vinduer og dører var fra før 2010, hvor de dører og vinduer der var defekte blev udskiftet. Oplever ingen træk fra mine vinduer i hvert fald :-) Men hvis vinden står rigtigt så kan det godt suse lidt i dørens ventilationskanal.

 5. jeg kan kun sige at vis jeg hade vist at man skulle betale for alt selv her i klosterparken så var jeg og min kone samt vores søn aldrig flyttet ind her….vi råder folk til ikke at flytte ind i klosterparken, for vis du brokker dig så kan du ikke få nået hjælp selvom du hjælper dem med at holde kvateret rent

 6. Syntes ikke jeg har problemer med mine vinduer, altså der er de ventilations kanaler i toppen af vinduet, men dem kan man jo lukke for. Altandøren ja, det virker lidt irriterende at det blæser ind i den ventilations kanal, man ikke kan lukke, specielt når vinden står direkte på. Hoveddøren, ja det trækker lidt ind her, men kan forstå at der kommer en tømrer og kigger på dørene i løbet af de næste par måneder.

Der er lukket for kommentarer.