Blogindlæg

Konventering af skrifttyper m.v.

Sad den anden dag med en opgave, hvor der i temakoden var angivet 3 forskellige skrifttyper fra designeren. En af dem, var at finde i temaets filer, det gav selvfølgelig en masse fejl, når siden skulle loades, ikke nogle fejl, som den almindelige bruger opdagede, men fejl, som webserveren opdagede.

De mange fejl gør at siden indlæses langsommere og derfor skulle der ageres. Fandt websiden Cloudconvert.com, som kunne konventer den ene skrifttype til de to andre jeg manglede. Man uploader simpelthend de filer man skal bruge og så kan man efterfølgende downloade de nye filer, en efter en. Ændre skrifttype format og downloade igen. Det var ret nemt og siden kan sagtens anbefales.

Men Cloudconvert.com stopper ikke der. Siden kan desuden konvertere arkivfiler, lydfiler, cad, dokumenter, e-bøger, skrifttyper, billeder, præsentationer, regneark, vektor og video. Alt i alt en herlig webside.

Er det gratis? Ja og nej, du kan konvertere 25 filer om dagen, eller 1 GB. Har du behov for mere, kan du købe en pakke afhængigt af behov fra 8.00€ pr. måned.