Glem alt om diverse SEO værktøjer

Morningscore.io

Morningscore er det nye. Du kender garanteret en masse SEO værktøjer, som kan holde øje med dine placeringer i søgemaskinerne, holde øje med dine konkurrenter og hvordan din hjemmeside eller webshop ligger i forhold til konkurrenterne.

Morningscore er dansk

Ind til i dag, har du måtte nøjes med primært udenlandske værktøjer, men det slutter nu. Må jeg præsentere dig for Morningscore.io, der på trods af det, ikke så danske .io domæne, er pære dansk.

Manden i front, hedder Karsten og er utrolig hjælpsom, hvis der er nogen spørgsmål til opsætning eller brug.

Morningscore.io er for webshops, konsulenter, digtale virksomheder, ecommerce, webbereauer, digitalse SMV'er, ja kort sagt, for alle.

Morningscore lægger meget godt ud, med en masse informationer, men tager man et kig på deres roadmap, så kan man se, at meget mere er på vej i brugernes retning. De beskriver nemlig diverse forbedringer, helt frem til midten af 2020 og listen skal nok blive udvidet her efter.

Skal man have et abonnement pr. side?

Nej, det skal du ikke. Du kan i den billigste pakke, have op til 5 websider eller f.eks. 2 websider samt 3 konkurrenter. Har man behov for at overvåge endnu mere, så er der pakker i flere størrelser.

Kig nærmere på dette værktøj, du kan jo altid starte med 14 dages prøve.

Køb her: Morningscore.io – Og spar penge, med denne rabatkode:

terkelit-rabat

Jeg håber du også syntes, at dette værktøj er fedt.

Annonce:
Simply.com