Om TerkeLit

Få lavet en hjemmeside fra 1.800,- kr.
TerkeLit er stedet, hvis ord som: HTML, PHP, CMS, SEO, FTP og Webhotel er sort snak i dine ører. Jeg tænker i koder, men taler et sprog som du kan forstå. Du har idéen, jeg har teknikken, sammen skaber vi helheden. Her kan du også lære hvordan du bygger og vedligeholder din hjemmeside.

Er du træt af alt for dyre hjemmesider? Hos TerkeLit kan du se hvad det i virkeligheden koster, fra 1.800,- kr. (ex. moms) er du i gang med en hjemmeside. find prislisten her, det er jo dumt at betale for meget, specielt hvis du har en lille ny-startet virksomhed, Rom blev jo ikke bygget på en dag.

De færreste har råd til at starte med en stor dyr hjemmeside. Man må starte i det små og arbejde sig op til de store. Vores hjemmesider er skalerbare så de kan bruges selv om virksomheden vokser. Det er nemt at ændre design og opdatere hjemmesiden efterfølgende.

Hjemmesidens guides henvender sig primært til private, små- og mikrovirksomheder.

TerkeLit kort fortalt:

  Hurtig support
  Altid gode priser
  Bredt udvalg
  Ingen binding

Siden 2008 har jeg lavet hjemmesider. Filosofien bag er at det ikke skal koste en bondegård at have/lave en hjemmeside. TerkeLit er grundlagt som enkeltmandsvirksomhed i Februar 2012. Kontakt mig pr. e-mail

Her på websiden finder du et udvalg af webside løsninger samt opsætning af dem. Mulighederne fremgår af produkterne. Er der ellers noget jeg kan hjælpe dig med, eller har du nogen spørgsmål, så send mig endelig en e-mail. Jeg svarer hurtigst mulig, her skal du ikke vente forgæves på svar.

Jeg er teknisk, men ikke specielt grafisk.

Hvad kan jeg bl.a. hjælpe med?

  Opsætning af WordPress CMS
  Opsætning af Prestashop (Fransk webshop)
  Opsætning af WooCommerce (WordPress Webshop)
  Opsætning af Betalingsgateway
  Opsætning af Mailchimp Nyhedsbreve (udsende efter dit ønske)
  Opsætning af Gmail (Få styr på kalender, e-mails og opgaver)
  Opsætning af Youtube konto.
  Opsætning og redigering af små videoer.

Hvad har jeg erfaring med?

  E-mærket
  Trustpilot
  Google Adwords
  Google Analytics
  Ranking analyse
  A/B Split Test
  E-handel
  Bing Ads
  Facebook Ads

Ingen binding

Hos TerkeLit.dk har du altid adgang til alle dine data, uden problemer. Du kan uden videre flytte din hjemmeside til et andet sted. Der er dog ingen fortrydelsesret på betalte ydelser.

Kontakt TerkeLit.dk