Bliv en del af Danmarks professionelle online marketing forum

Marketers.dk

Kunne du tænke dig at blive bedre til online marketing? Kunne du tænke dig at blive bedre til at sælge varer på nettet? Har du brug for svar på alle dine online marketing spørgsmål? Forstår folk ikke hvad du mener, når du omtaler dig selv som Marketer? Hvis du kan svare ja til en eller flere af disse spørgmål, så ved jeg hvad du skal! Du skal være medlem af Danmarks professionelle online marketing forum!

Du kunne måske være interesseret i følgende godbidder:
1. Du får over 160 timers video webinars på dansk (Ny video hver 14. dag).
2. Du har mulighed for at netværke med nogle af Danmarks førende online eksperter.
3. Du får seriøse svar på dine spørgsmål fra hundredevis af medlemmer.
4. Du kan få feedback på ideer og projekter inden du går live.
5. Du kan nyde godt af rabatter og tilbud fra over 10 samarbejdspartnere.

Som medlem af Danmarks professionelle online marketing forum, får du ikke tudet ørene fulde, med teoretiske idéer om hvordan online marketing, fungere i praksis. Forummets medlemmer taler på baggrund af egen erfaring. De to indehavere af dette forum har gennem flere år opbygget en massiv viden omkring online marketing og de er ikke bange for at dele den viden med dig! Se selv de fine referencer på forummets forside. Jeg er selv medlem så tør godt anbefale dig at blive medlem af Marketers også.

Nu tænker du måske, hvad koster det at få del i alt den viden? Priserne starter ved ca. 240 kr. i skrivende stund, når jeg siger cirka, så er det fordi dit abonnement afregnes i dollar. Så prisen afhænger af dollar kursen. Der findes 3 pakker: Sølv, Guld og Platin. Hvis du syntes 240 kr. lyder som mange penge hver måned, så kan jeg berolige dig med at der ingen binding er! Du betaler kun for en måned af gangen, hvis du ikke vil fortsætte dit medlemskab kan du bare stoppe uden yderligere omkostninger. Marketers vil kun have tilfredse brugere, så du får en 100% tilfredshedsgaranti den første måned. Er du ikke tilfreds med dit medlemskab får du blot dine penge retur.

For at give dig de bedste svar har Marketers tilknyttet en masse områdeeksperter, det kunne f.eks. være: Thomas Rosenstand som er ekspert i Google+ og SEO, Thomas Bigum som er ekspert i Facebook, Morten Vadskær som er ekspert i nyhedsbreve, eller Michael Aagaard som er ekspert i tekster der sælger. I skrivende stund er der i alt tilknyttet 13 områdeeksperter inden for hver sit emne. Med alt den ekspert hjælp så er det pludselig småpenge et medlemskab koster! Jeg var i hvert fald ikke i tvivl da jeg tilmelde mig. Du kan også blive medlem, Tilmeld dig Marketers her.

Hvis du er i tvivl om hvad et webinar er, så vil jeg lige give en kort gennemgang af dem. Du kender sikkert et seminar, altså et foredrag eller en præsentation. Når jeg taler om et webinar, så er det et seminar, der foregår online, altså på video. Det har den fordel at du kan pause når telefonen ringer eller gryden koger. De over 40 timers webinar gennemgår en masse emner, flere kommer til hver 14. dag. Nogle af de emner der bliver talt om er: AdWords, Affiliate ideer, Affiliate Marketing, Content Marketing, Konverteringsoptimering, Linkbuilding, Søgemaskineoptimering, Webdesign og meget mere. Marketers er helt klart stedet, hvis du vil ses mere på nettet. Ses vi i forum?

Til slut en lille hilsen fra Jesus, som opfordrede Anders Saugstrup og Mikael Rieck til at arbejde sammen om at lave et fantastisk marketing forum.

Annonce:
Simply.com