VIDEO: Opsætning af WordPress menuer

Har oplevet at flere har problemer med at tilpasse menuen i WordPress. Men som med alt andet, så gør øvelse mester, jeg har derfor lavet denne lille video, der viser dig hvordan du gør. Kan godt være lyden er lidt lav, men det hjælper hvis du skruer op for lyden, så skal jeg nok skrue mere op for lyden næste gang :-)

Der var engang, hvor man skulle tilpasse menuens rækkefølge på en anden måde, men det er nu fortid. Nu bruger man drag and drop princippet, og man kan nemt redigere sin menu som man vil. Enten med sider, udgående links eller noget tredje. Når man først har fået styr på hvordan det fungerer, så går det faktisk som en leg.

Nu når du har set videoen, så er det med at prøve det i praksis, mens du stadig kan huske fremgangsmåden, så log ind på din hjemmeside, og leg lidt med menuen. Får du flyttet noget forkert rundt, så kan du bare klikke på menu i hovedmenuen, så nulstilles den til den rækkefølge den havde, da du startede. Når du er færdig med at redigere, så husk at klikke på Gem knappen, så dine ændringer gemmes.

Held og lykke med at tilpasse dine menuer!

Annonce:
Partner-Ads