Opskrift: Fyldt horn

Madopskrifter
Nu skal i høre om en opskrift som er prøvet utallige gange, siden den det blev lavet, tilbage i skoletiden, i hjemkundskab. De gamle opskrifter er gået tabt, men fremgangsmåden og mængderne kan jeg huske og derfor er det lige til. Til hornet skal du bruge:25 gr. Gær2 dl. Mælk1 tsk. Salt.75 gr. Bagemargarine1 dl. Sesamfrø6 dl. Hvedemel1 Æg til penslingTil fyld skal du bruge:250 gr. Champignon på glas200 gr. Skinkestrimler3 Hårdkogte æg.100 gr. Pizzatopping (revet ost) Du starter med at røre gæren ud i mælken, i den første skål.Bagemargarinen smuldres i hvedemel i en anden skål.De to blandinger hældes…
Læs mere

Min bedste opskrift på koldskål med æg

Madopskrifter
En dansk sommer uden koldskål er ikke en rigtig dansk sommer! Nu man man så forfalde til alle de færdig koldskål blandinger man kan finde i supermarkedet. Arla pumper flere tusind liter ud hver sommer, til hungrende danskere, som ikke kan finde ud af at lave koldskål selv. Må da indrømme at jeg selv forfaldt til det færdiglavede da jeg var single, men nu er der andre boller på suppen igen. Her får du nemlig en koldskål opskrift, ikke bare en opskrift, men min bedste opskrift på koldskål med æg og vanilje. Du skal bruge følgende: 1 liter kærnemælk, 2…
Læs mere
Opskrift: Banankage uden æg

Opskrift: Banankage uden æg

Madopskrifter
Havde et par bananer liggende, som lignede sidste anvendelses dato i dag. Hvad gør man så med dem.. første gange var skraldespanden, da de var lidt overmodne... men så tænkte jeg banankage. Shit.. ingen æg på lager, hvad gør man så. En tur på Google gav hurtigt resultat. Banankage uden æg. Alt var på lager, så lad os komme i gang. 3 stk. bananer. 5 dl. hvedemel. 1,25 dl. sukker. 1,25 dl. olie. 1 tsk. natron. 1 dl. hakket hasselnød eller mandler. 1 dl. mælk. Lidt salt. 1. Find en skål og bland alle ingredienser sammen. 2. Smør en lille…
Læs mere
Opskrift: Spaghetti og kødsovs

Opskrift: Spaghetti og kødsovs

Madopskrifter
Ingredienser: ( 2 personer ) Kødsovs: Spaghetti 2 stk. løg. 300 gr. Spaghetti 2 ss. olie 1 tsk. Salt 250 g. Hakket oksefars 1 ss. Olie 1 ds. Hakket tomater ½ tsk. Merian 1 tsk. Salt og Peber Fremgangsmåde: (Kan tilberedes på 35-40 minutter) 1. Hak løgene fint og svits dem til de er gyldne i lidt olie. 2. Tilset farsen, og lad den brune sammen med løgene. 3. Bring vand i kog, i en anden gryde med låg. 4. Bland de flåede tomater og krydderier i kødsovsen. 5. Lad sovsens småkoge, under låg. 6. Tilsæt spaghettien det kogende vand,…
Læs mere