Opskrift: Pandekager uden æg og mælk

Er du løbet tør for æg i køleskabet? Og er der en mælkeallergiker i huset? Fortvivl ikke - her er udmærket opskrift på pandekager uden æg og mælk. Vi har testet både med marmelade og smør, marmeladen var helt klart bedst. Nedenstående giver ca. 8 store eller 10 små pandekager. Ingredienser 300 g Hvedemel (svarende til ca. 4 dl). 2 tsk Sukker. 1 tsk Bagepulver. 1 tsk Kardemomme. 5 dl vand. 25 g Budget Flydende (Rapsolie) Set i Bilka. Fremgangsmåde Bland alle ingredienser sammen i en skål.Fordel lidt Budget Flydende eller olie på panden.Bag pandekagerne på hver side, til de…
Læs mere

Opskrift: Chokoladekage

Denne gang skal vi ikke kun kigge på 1 chokoladekage, men to. For det har været svært at vælge! Der er to kandidater til prisen som den bedste chokoladekage. Nem Chokoladekage fra ArlaAlletiders mumse Chokoladekage fra Alletiders Kogebog Nem Chokoladekage Her har vi en kage som selv efter et par dage, stadig har en lækker konsistens og smager virkeligt godt. I vores seneste version, blev kagen beklædt med en glasur ovenpå. Det var slet ikke dårligt. Alletiders mumse Chokoladekage Her har vi en kage der sjældent holder et par dage. For den bliver som regel spist med det samme af…
Læs mere

Opskrift: Fyldt horn

Nu skal i høre om en opskrift som er prøvet utallige gange, siden den det blev lavet, tilbage i skoletiden, i hjemkundskab. De gamle opskrifter er gået tabt, men fremgangsmåden og mængderne kan jeg huske og derfor er det lige til. Til hornet skal du bruge:25 gr. Gær2 dl. Mælk1 tsk. Salt.75 gr. Bagemargarine1 dl. Sesamfrø6 dl. Hvedemel1 Æg til penslingTil fyld skal du bruge:250 gr. Champignon på glas200 gr. Skinkestrimler3 Hårdkogte æg.100 gr. Pizzatopping (revet ost) Du starter med at røre gæren ud i mælken, i den første skål.Bagemargarinen smuldres i hvedemel i en anden skål.De to blandinger hældes…
Læs mere

Min bedste opskrift på koldskål med æg

En dansk sommer uden koldskål er ikke en rigtig dansk sommer! Nu man man så forfalde til alle de færdig koldskål blandinger man kan finde i supermarkedet. Arla pumper flere tusind liter ud hver sommer, til hungrende danskere, som ikke kan finde ud af at lave koldskål selv. Må da indrømme at jeg selv forfaldt til det færdiglavede da jeg var single, men nu er der andre boller på suppen igen. Her får du nemlig en koldskål opskrift, ikke bare en opskrift, men min bedste opskrift på koldskål med æg og vanilje. Du skal bruge følgende: 1 liter kærnemælk, 2…
Læs mere