Opskrift: Banankage uden æg

Opskrift: Banankage uden æg

Havde et par bananer liggende, som lignede sidste anvendelses dato i dag. Hvad gør man så med dem.. første gange var skraldespanden, da de var lidt overmodne... men så tænkte jeg banankage. Shit.. ingen æg på lager, hvad gør man så. En tur på Google gav hurtigt resultat. Banankage uden æg. Alt var på lager, så lad os komme i gang. 3 stk. bananer. 5 dl. hvedemel. 1,25 dl. sukker. 1,25 dl. olie. 1 tsk. natron. 1 dl. hakket hasselnød eller mandler. 1 dl. mælk. Lidt salt. 1. Find en skål og bland alle ingredienser sammen. 2. Smør en lille…
Læs mere
Opskrift: Spaghetti og kødsovs

Opskrift: Spaghetti og kødsovs

Ingredienser: ( 2 personer ) Kødsovs: Spaghetti 2 stk. løg. 300 gr. Spaghetti 2 ss. olie 1 tsk. Salt 250 g. Hakket oksefars 1 ss. Olie 1 ds. Hakket tomater ½ tsk. Merian 1 tsk. Salt og Peber Fremgangsmåde: (Kan tilberedes på 35-40 minutter) 1. Hak løgene fint og svits dem til de er gyldne i lidt olie. 2. Tilset farsen, og lad den brune sammen med løgene. 3. Bring vand i kog, i en anden gryde med låg. 4. Bland de flåede tomater og krydderier i kødsovsen. 5. Lad sovsens småkoge, under låg. 6. Tilsæt spaghettien det kogende vand,…
Læs mere
Opskrift: Svensk Pølseret

Opskrift: Svensk Pølseret

Ingredienser: ( 2 personer ) 500 g. kartofler 1 stk. Lille løg 50 g. Margarine 1 dl. Tomatpure (kan erstattes med Beauvais Tomatketchup) 2 dl. Mælk 0,5 tsk. Salt. 1 Knsp. Peber 3 Stk. Pølser 6 Stilke Purløg (kan undlades hvis du ikke har) Fremgangsmåde: (Kan tilberedes på 30-40 minutter) 1. Kartoflerne koges med skræl, pilles, afkøles og skæres i skiver. Du kan evt. skære kartoflerne i skiver på forhånd, virker fint. 2. Mens kartoflerne koger ordnes løg. De hakkes og svitses i gryde. 3. Tomatpure, mælk og krydderier tilsættes. 4. Pølse- og kartoffelskiver kommes i gryden med det andet.…
Læs mere
Opskrift: Kartoffelæggekage

Opskrift: Kartoffelæggekage

Så er der mad! Skal du lige have opskriften? Til 4 personer: 4 Kartofler, 4 æg, 1 dl. vand, salt, peber og margarine. Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Steg kartoflerne i margarine på en mellemstor pande ca. 5 minutter. Pisk æg, vand, salt og peber sammen i en skål. Hæld æggeblandingen på panden over kartoflerne. Skru ned for varmen og læg evt. låg på panden, mens æggekagen stivner. Skær tomater i skiver og læg dem på æggekagen.
Læs mere