Prestashop, din webshop

Hvis du går og leder efter en webshop løsning så var det måske værd at overveje at kigge nærmere på Prestashop. Jeg vil her give dig et lille kig på hvad Prestashop er for en fisk. Prestashop er nemlig en, et lang stykke hen ad vejen, gennemtænkt webshop system! Så tænker du måske, det må være dyrt! Næh, Prestashop er Open-Source, og dermed ganske gratis at bruge. Du skal bare bruge et webhotel, så er du i gang.

Prestashop kan håndtere kunder på flere forskellige sprog, den kan synkroniseres med diverse online regnskabsprogrammer og den kan håndtere en masse produkter og opsætninger uden problemer. Jeg vil dele en lille video med dig, som jeg har lavet. Den løber igennem de mest basale funktioner i Prestashop.

Men inden jeg roser denne webshop til skyerne, så vil jeg råde dig til at starte med en tidligere version end den aktuelle. I skrivende stund hedder nyeste version af Prestashop 1.5.3.1, den blev udgivet d. 31 December 2012, efter at Prestashop havde fået verbale tæsk i juledagene. Forrige version 1.5.3.0 udkom d. 28 December 2012, og var propfuld af fejl. Men kørte stabilt. I den nye version var mange af de åbenlyse fejl rettet til, men tilgengæld var katalogopsætningen blevet urimelig langsom. Selv på en ret hurtig internetforbindelse og en LiteSpeed server, var der lang loade tid, når jeg ville opdatere et produkt.

Senest har jeg fået et nyhedsbrev fra Prestashop hvor de har opdateret version 1.4.10.0, som de skrev blev brugt af mange og var stabil. Så den er frisk fra d. 19 Februar 2013. Kan selvfølgelig ikke det samme som nyeste skud på stammen, men du får trods alt en stabil og hurtig oplevelse :)

Læs mere om Prestashop i denne artikel!

Annonce:
Partner-Ads