Prestashop hosting hvad koster det?

Hosting er ikke dyrt, det behøver faktisk ikke at koste en bondegård at få hostet din Prestashop. Det kan gøres til omkring 10 kr. om måneden og selv for den pris får du en effektivt webhotel med høj oppetid og god support. I dette tilfælde taler jeg om Unoeuro.com, på trods af .com domænet, så er det et dansk webhotel. Ud over mail support, kan du også kontakte dem på Twitter. Hos Unoeuro får du et nemt og overskueligt kontrolpanel, hvor du kan tilpasse de mest almindelige indstillinger.

Unoeuro

Hvis du vil have prikken over i'et og dermed få ekstra fart på din Prestashop, så kan jeg anbefale et Professionelt webhotel fra danske Meebox.net, her får du en masse trafik, en masse plads og LiteSpeed server til en fornuftig pris. Det er selvfølgelig dyrere end det du kan finde hos Unoeuro.com, men ydelsen er også derefter. Du får en fantastisk support hos Meebox, hvis der opstår uventede problemer. Så frygt ej for .net domænet :) De taler dansk og er danske :-) Meebox kan fanges på både chat og e-mail. Hos Meebox får du et mere avanceret kontrolpanel, med en masse indstillinger og statistik. Meebox leverer prestashop hosting der virker!

Bestil hos Meebox.net

Når man skal bruge et webhotel, så er stabil drift afgørende for et godt samarbejde. Via overstående leverandører og anbefalinger, så er du dækket godt ind. Har længst erfaring med Unoeuro.com, men Meebox.net har skam også gjort et godt indtryk allerede. Håber denne anbefaling må blive til glæde og gavn.

Nu skulle der i hvert fald være grundlag for valg af et Prestashop venligt webhotel. Hvis du specifikt søger en dansk prestashop hosting, så er begge nævnte leverandører vedegnet. Da både Unoeuro.com og Meebox.net holder til i Danmark. Din drøm om at starte egen webshop starter med valg af en af overstående leverandører, for det virker!

Af Terkel Hansen

Mit navn er Terkel. Jeg har blogget her på TMEH.dk siden december 2004, så det er snart blevet til et par år! Har en stor interesse for både film, computer, hjemmesider og rejser, så det kan du læse lidt om her på siden :-)

Skriv et svar

Beslægtet indhold