Blogindlæg

Så er løbeskoene indviet!

Uha.. fra tanke til handling er der et stykke vej! Men jeg er nu nået til handlingen :-) 6/9-2008 købte jeg for 1500 kr. Træningstøj og Løbesko i Sportsmaster, var på løbebånd og fik fundet et par sko der passede osv. men så er der ikke sket en skid siden.. tøjet har jeg da brugt.. men skoene stod i kassen de blev købt i.. nye som de var da jeg købte dem.. Det er der nu lavet om på!

Jeg har fået pakket skoene ud.. fået dem monteret.. de sidder godt på fødderne, lige som de gjorde da de blev købt.. hvilket kunne tyde på at mine fødder ikke har forandret sig, og mine “nye” sko heller ikke har :-) Faldt over et træningsprogram til at komme i gang med at løbe.. og der stod 10 min.. så jeg har lige løbet rundt i 10 min! med mine løbesko på selvfølgelig.

Utroligt at 10 min kan give sved på panden! Men det betyder jo bare at man kan blive i bedre form, så der er noget at arbejde for! Nå.. mens maden bliver varm, så vil jeg lige tage en tur på cyklen også!