Samsung Galaxy S – Så er den her!

Så landede Samsungs nye fagskib på det danske marked! Jeg har personligt haft fornøjelsen af at teste den i knapt 14 dage og der er endnu ingen større problemer med vidunderet. Jeg slås som den kvikke læser pt. lidt med MMS, men det er nok mere hos Telia at lorten ligger der.

Menuer, Beskeder, Telefonbog og Kalender glider bare som var den smurt i olie. Ingen slinger i Valsen på Galaxy S! Hvis du rigtig skal se skærmens formåen så kan du forsøge dig med spillet “Asphalt5” som er forudinstalleret på enheden. Bilspillet ser du også her i nedenstående video som er lavet af Mobilsiden.dk. Tjek lige videoen og Mobilsiden.dk det er en rigtig god side med anmeldelser og nyheder inden for mobilverdenen!!

Skal man sige noget dårligt om telefonen så er er det helt klart coveret, som det også bliver nævnt i videoen så giver plastic ikke indtrykket af at det er en telefon i den høje prisklasse. Men plastic er selvfølgelig en måde hvorpå man kan holde vægten nede på. En anden ting er at der ikke er noget kamera lys. Så din mulighed for at tage billeder i rum uden for meget lys er begrænsede. Men i sollys tager den perfekte billeder og HD-kameraet gør også et godt stykke arbejde både med lyd og billede. En tredje ting er synkroniseringen, syntes at man skal synkronisere et par gange før at den får det hele med. Mener jeg Synkroniserede 3 gange før mine kontakter og kalender havnede på telefonen fra min Exchange Server. Men det er måske et eller andet med at Microsoft og Google skal arbejde sammen selv om Google har sit eget Apps :) Det ved jeg ikke.. men det lykkedes med lidt tålmodighed.. og hvis man lader den synkronisere selv ganske automatisk så kommer det hele da også stille og roligt.

Telefonen køre på Android 2.1.. det jeg ikke helt tilfreds med når 2.2 er lige på trapperne.. så burde man måske enten havde givet mulighed for en hurtig opdatering eller simpelthen have ventet med lanceringen til man kunne have smidt Android 2.2 på telefonen. Android Marked giver mulighed for mange apps, dog ikke opdateringer til selve styresystemet. Ikke noget jeg har mødt i hvert fald?

Nu har jeg normalt trukket rundt med Windows Mobil og kan uden at blinke indrømme at Android bare er flere gange bedre! Mere stabilt og drift sikkert og helt sikkert meget bedre end Microsofts Mobile Windows Vista.. Google giver Microsoft smæk på mobilmarkedet pt. og de har så sandelig også fortjent det!

Syntes helt klart fordelene ved Samsung Galaxy S opvejer ulemperne! Så vil klart anbefale telefonen til alle der har lyst til en fantastisk fed Smartphone! Hvad koster den? Den ligger på ca. 4300 kr. uden abonnement. Men du kan sagtens få den dyrere end det :-)2 thoughts on “Samsung Galaxy S – Så er den her!

  • Jannik

    Godt at høre du er glad for Android. Det lyder til, at du har godt forstand for mobiler. Kender du noget til HTC Wildfire? Ved godt den er noget billigere og måske ikke helt på højde med Galaxy S, men er den pengene værd? Den har fået gode anmeldelser på mobilsiden.dk

    Kunne være rart at få en tredje mening mobilen.

    Takker på forhånd.

  • Hej Jannik, har aldrig selv haft en HTC, men har da prøvet et par stykker :-) De virker meget driftsikre og hvad angår Wildfire så har jeg heller ikke kunne finde noget dårligt om den. Fandt en præsentation om den på Youtube hvor man kunne se menuer osv.. og man kan godt se at Samsung har lavet lidt om i Android.. for selv om Wildfire også køre Android 2,1 så ser det lidt anderledes ud, men det virker helt sikkert lige så godt :-)

    Kan også se at Wildfire har mange af de samme funktioner som Galaxy S har, med 5 mp kamera og WIFI osv. Men hvor Galaxy S har en 1000 Mhz processor, så har Wildfire kun 500 Mhz processor, så den er ikke lige så hurtig men det er måske heller ikke det mest afgørende :-) Men i modsætning til Galaxy S, så har Wildfire en fotolampe som helt sikkert måske vil få nogen til at overveje Wildfire en ekstra gang, prisen er jo som du selv siger helt sikkert attraktiv i sig selv, da den kun koster det halve.. så den fede AMOLED-skærm og hurtig processor må være det der trækker prisen op på Galaxy S, og så i hele taget den fede opbygning alt har på Galaxy s.

Skriv et svar