Software: Officepakker

InfoProshop.dk + Wupti.com

Der findes forskellige gratis alternativer til den gode gamle officepakke fra Microsoft, men da de fleste af os er opdraget med Word og Excel, så er der mange der hænger fast i de løsninger. Personligt syntes jeg dog også at det er de programmer der er bedst til at løse de opgaver, jeg har behov for i hverdagen.

Hvis du ikke bruger hele dit liv foran en computer, så vil jeg da lige forklare hvad de forskellige betegnelser dækker over. Word er et tekstbehandlings program, der kan bruges til breve, skoleopgaver, rapporter og referater m.v. Excel er et regneark, det kan benyttes til at lave budget, regnskab, søjlediagrammer m.v. Powerpoint er et program til fremlæggelser, her kan du lave præsentationer og diasshow. Outlook er et mailprogram, her kan du administrere alle dine e-mails, opgaver og din kalender. Der findes også andre programmer, men de fire jeg har nævnt her er de mest brugte. Se hele udvalget her.

Home, Student eller Business?

Når du skal købe din officepakke, så kan du vælge imellem 3 løsninger som udgangspunkt, der er nemlig 4, men den sidste kommer jeg ind på senere. Home er til dig der bruger din office pakke hjemme i privaten, til privat brug. Student er til dig der er studerende og bruger office pakken til skole og privat brug. Business er til dig der bruger office pakken til erhvervsmæssig brug. Her køber du en licens til f.eks. Office 2013 og så kan du bruge det, lige så længe du vil, på den computer det er installeret på første gang.

Office 365

Sidste nye skud på stammen er Office 365, her får du adgang til alle microsoft office programmerne: Microsoft Access, Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft Powerpoint, Microsoft Publisher, Microsoft Word og Microsoft OneNote. I modsætning til den gamle løsning, så er det nu på abonnement, dvs. du betaler et årligt beløb for at få adgang til programmerne, til gengæld virker det på op til 5 Pc'er og Mac's i husstanden. Ser vi på prisen så svarer den til en fornyelse af din gamle officepakke med 2-3 års mellemrum. Så for nogen vil det være lidt dyrere, mens det for dem der opdaterer til nyeste programmer, eller har behov for hele pakken, vil være billigere.

Sammenlign løsningerne og se hvad der passer bedst til dig behov, du kan se hele udvalget her.

Microsoft Office 365 Home
Pris:
599,00

Læs mere »

Office 365 Home indeholder følgende Office-programmer:Microsoft WordMicrosoft ExcelMicrosoft PowerPointMicrosoft OneNoteMicrosoft OutlookMicrosoft PublisherMicrosoft AccessHer er højdepunkterne ved Office 365 Home:- 1 TB...

Microsoft Office 365 Home
Pris:
599,00

Læs mere »

Denne version af Office 365 kan installeres på både 32-bit og 64-bit Windows-baserede computere, samt Macintosh-baserede computere, iPad fra Apple og Android enheder som mobiltelefon og tablet-computer. Det er ligeledes muligt at...

Microsoft Office 365 Personal
Pris:
499,00

Læs mere »

Med Microsoft Office 365 Personal kan du installere og anvende de populære moduler fra Microsoft Office kontorpakken på din computer via et abonnement som løber i 12 måneder ad gangen. Kan installeres under Windows og...

Office 365 Business Essential
Pris:
479,00

Læs mere »

ExchangeOneDriveSharePointMicrosoft Teams

Office 365 Business Premium - 5 PC/Mac
Pris:
1.099,00

Læs mere »

Office 365 er mere end blot Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Det leverer stærke tjenester som professionel mail, onlinelager og teamworkløsninger, som du kan få adgang til hvor som helst fra.

Office 365 Business ProPlus - 5 enheder
Pris:
1.399,00

Læs mere »

OutlookOneDriveWordExcelPowerPoint