Opskrift: Spaghetti og kødsovs

Ingredienser: ( 2 personer )

Kødsovs: Spaghetti
2 stk. løg. 300 gr. Spaghetti
2 ss. olie 1 tsk. Salt
250 g. Hakket oksefars 1 ss. Olie
1 ds. Hakket tomater
½ tsk. Merian
1 tsk. Salt og Peber

Fremgangsmåde: (Kan tilberedes på 35-40 minutter)
1. Hak løgene fint og svits dem til de er gyldne i lidt olie.

2. Tilset farsen, og lad den brune sammen med løgene.
3. Bring vand i kog, i en anden gryde med låg.
4. Bland de flåede tomater og krydderier i kødsovsen.

5. Lad sovsens småkoge, under låg.
6. Tilsæt spaghettien det kogende vand, og lad det koge afhængig af fabrikat.
7. Smag kødsovsen til med krydderier.
8. Hæld vandet fra spaghettien og server.

Så er der serveret!

Skriv et svar