Tjen penge på nettet

Partner-Ads.dk

Gør som 35.000 andre danske websites! Bilv del af et annoncenetværk og tjen penge på dit website. Det er meget enkelt. Du har en hjemmeside med en masse godt indhold. Find nogle annoncer der matcher dit indhold og læg dem på din hjemmeside. Afhængig af den valgte annonce vil du nu tjene penge enten pr. klik eller pr lead (salg).

Tjen penge på din hjemmeside?

Hvis du har en hjemmeside, hvorfor så ikke tjene lidt penge på det? Det er jo ikke gratis at have en hjemmeside, så du kan lige så godt prøve at få dækket dine udgifter til domæne og webhotel. Der er gode Danske Affiliate netværk, et af dem hedder Partner-Ads. Partner-Ads har en masse annoncer inden for forskellige markeder. Tilmeld dig her og se udvalget.

De forskellige annoncører afregner dig enten for klik eller for salg. Det foregår typisk ved at du får x antal kroner for en kundehenvisning eller x% af salgets værdi. Mulighederne er mange og Partner-Ads er nem at bruge. Kom i gang med at tjene penge med Partner-Ads.

Bliv Partner-Ads medlem allerede i dag, ansøg her!

Bliv endnu bedre til at tjene penge

Har du hørt om Marketers.dk? Marketers er et forum for danske marketers der tjener penge på at henvise kunder til netbutikker mod provision eller klik priser. På Marketers.dk finder man mange af danmarks skarpeste Affiliate hajer, som kan hjælpe dig med gode tips til din hjemmeside. Det koster lidt penge at være medlem, men med alle de tips du får serveret, så er de snart tjent ind igen. Så vil du være seriøs med din Affiliate hjemmeside og tjene penge på nettet, så se nærmere på Marketers.dk.

Annonce:
Partner-Ads