Træt af Magento? Krævende og tungt

Jeg hører fra flere og flere, at de bliver trætte af Magento. Har selv forsøgt mig med Magento i flere omgange, men vi er aldrig rigtig blevet venner. Så det er derfor heller ikke et system jeg arbejder med.

De typiske problemer omkring Magento er, at det kan være svært at finde rundt i, specielt hvis man er ny i systemet, en ting min tålmodighed ikke kunne række til. En anden ting er, at Magento er utroligt krævende at afvikle og i bund og grund et tungt system.

Når det så er sagt, så findes der mange hjemmesider, som kører på Magento, men de har typisk en programmør siddende klar til at løse problemerne, hvis de skulle opstå. Som mindre webshop ejer er det ikke holdbart!

Jamen, hvad er så alternativet?

Jeg er stor fan af Prestashop, selv om jeg også har haft mine kampe med det system. Prestashop har en farlig masse funktioner, og som normal webshop ejer, vil du kun få brug for det halve. Hvis du har behov for et Keep-it-simple system, så er OpenCart bestemt en mulighed, der er værd at kigge efter.

Fælles for begge alternativer er at de kan fås med dansk sprogfil. Sprogfilen til Prestashop kan downloades via systemet, uden beregning i skrivende stund og sprogfilen til OpenCart kan du få mod betaling. Bemærk dog at OpenCart ikke er lige så avanceret som Prestashop, så nogen funktioner er udeladt.

Hostning af webshop?

Hvis du vil kaste dig over Prestashop, så kan du klare dig med et webhotel fra Unoeuro, de har ganske fornuftige priser i forhold til den service og det produkt de leverer. Skal der ekstra fart og ydelse på shopppen, så skal der lidt flere mønter op af lommen. Du vil blive glad for et Proff. Webhotel hos Meebox.

Hvis du vil kaste dig over OpenCart, så kan du klare dig fint med et webhotel fra Unoeuro, OpenCart er ikke specielt krævende, så det er kun hvis du vil have en endnu højere ydelse, du skal kaste dig over et Proff. Webhotel hos Meebox.

Hvis du vil kaste dig over Magento, på trods af, at systemet er tungt, så kommer vi ikke uden om et Proff. Webhotel fra Meebox, her er høj ydelse og stabilitet et must. Så få et kvalitets webhotel med god kundeservice hos Meebox.

Skriv et svar