WordPress 4.7 = Http Error 500

Jeg har her til aften siddet og hygget mig med opdatering af en WordPress til seneste 4.7. Opdateringen forløb fint, men da den var færdig kunne jeg ikke tilgå administrationen. Der blev jeg blot mødte af beskeden HTTP ERROR 500 og grå skærm.

Backend login
Gå ind på din FTP server, du bruger formentlig et cache plugin. Find plugin mappen og omdøb den fra f.eks. “Cache” til “-Cache” du kan nu tilgå backend igen.
Når du så logger ind, vil den bede dig opdatere databasen, det siger du ja til, her efter virker det igen. Du kan omdøbe til Cache plugin mappe til det oprindelige navn igen og køre videre.

Hvorfor det skal være så besværligt begriber jeg ikke, men har ind til videre mødt fejlen 3 gange.

Af Terkel Hansen

Mit navn er Terkel. Jeg har blogget her på TMEH.dk siden december 2004, så det er snart blevet til et par år! Har en stor interesse for både film, computer, hjemmesider og rejser, så det kan du læse lidt om her på siden :-)

Beslægtet indhold